Hlavní navigace

ČSOB snižuje úrokové sazby hypoték u všech fixací

S účinností od pondělí 17. ledna snižuje ČSOB základní úrokové sazby ČSOB Hypotéky pro všechny doby fixací o 0,25%. Zájemcům o hypotéku tak banka vychází vstříc nejen rychlostí, s níž hypotéku vyřídí, nejen rezervací konkrétní sazby po dobu 30 dní, ale i dalším zlevněním splátek. Z pohledu ostatních nákladů na pořízení hypotéky, jako je například poplatek za vyřízení hypotečního úvěru nebo ocenění nemovitosti, ČSOB patří trvale mezi nejvýhodnější na trhu.

Doba čtení: 1 minuta

Naší snahou je ještě před zahájením stavební sezóny motivovat zájemce o vlastní bydlení, aby využili dočasného období velmi nízkých sazeb hypoték. Nabídka je vhodná jak pro stavbu domu, tak i pro nákup již postavené nemovitosti, uvedl Jaromír Sladkovský, ředitel Skupinového marketingu ČSOB.

Přehled úrokových sazeb ČSOB Hypotéky
Doba fixace sazby 1 rok 3 roky 5 let 10 let 15 let 20 let 25 let 30 let
Současná úroková sazba 4,10 % 4,70 % 5,2 % 5,55 % 5,7 % 5,8 % 5,9 % 5,95 %
Nová úroková sazba 3,85 % 4,45 % 4,95 % 5,3 % 5,45 % 5,55 % 5,65 % 5,7 %
Úroková sazba po slevě 3,50 % 4,1 % 4,6 % 4,95 % 5,1 % 5,2 % 5,3 % 5,35 %

Poznámka: žadatel o ČSOB Hypotéku může získat následující slevy ze stanovené úrokové sazby: 0,1% při uzavření ČSOB pojištění; 0,1% při zasílání mzdy na účet v ČSOB; 0,1% jedná-li se o klienta osobního bankéře; 0,05% jedná-li se o klienta ČSOB po dobu 5 a více let.

U všech typů hypoték klienti ČSOB mohou dosáhnout ještě dalšího snížení základní úrokové sazby, a to až o 0,35 % bodu. Například tehdy, když si nechají bezhotovostně zasílat mzdu na účet v ČSOB nebo pokud si sjednají pojištění v rámci skupiny ČSOB. Kromě obvyklých dob fixací, které klientům zajišťují neměnný úrok maximálně na patnáct let, nabízí ČSOB super dlouhou dobu fixace úroků i na dvacet, dvacet pět a třicet let.

Pavel Hejzlar
Komunikace ČSOB