Hlavní navigace

ČSOB nabízí půjčky bez zbytečného papírování

ČSOB jde svým klientům vstříc a zrychluje vyřizování úvěrů. Půjčku u ČSOB lze získat již během jedné návštěvy na pobočce. Pro získání úvěru stačí jen dva doklady totožnosti a jedna návštěva pobočky Navíc při uzavření smlouvy do 31. prosince 2009 žadatelé získají možnost půjčku kdykoliv splatit bez poplatku.

Doba čtení: 1 minuta

Doby čekání na peníze ze spotřebitelského úvěru jsou pryč. Chceme, aby vyřízení úvěru bylo co nejjednodušší a nejrychlejší, uvedl Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Bydlení, úvěry a platební komfort ČSOB. Půjčky ČSOB tak mohou lidé získat „na otočku“, tedy během jediné návštěvy pobočky. Klienti tak již v den podpisu úvěrové smlouvy mohou mít peníze na svém účtu k dispozici. A to vše bez zbytečného papírování.

K půjčce navíc ČSOB nabízí pojištění proti neschopnosti úvěr splácet, a to i pro případ ztráty zaměstnání. Pojištění lze vyřídit již v okamžiku zřizování půjčky přímo na pobočce. Půjčku lze navíc až do 31. prosince 2009 kdykoli bezplatně předčasně splatit, a to zcela nebo jen částečně.

Zájemci o půjčku stačí v den podpisu smlouvy doložit své příjmy (příp. příjmy spolužadatelů, spoludlužníků a ručitelů) a předložit dva doklady totožnosti (občanský + např. řidičský průkaz). O půjčky ČSOB lze žádat na pobočkách, prostřednictvím webových stránek ČSOB, nebo na infolince 800 300 300, kde se klient dozví předběžnou výši částky úvěru.

O úvěr lze žádat i prostřednictvím bankomatu ČSOB. Pokud klient projeví zájem o úvěr prostřednictvím funkce „Osobní úvěrový limit“ v menu bankomatu, bude tato informace odeslána do Call Centra, které klienta následně zkontaktuje.