Hlavní navigace

Credit Suisse Life & Pensions oznámil změnu jména na Winterthur v celém regionu střední Evropy

Společnost Credit Suisse Life & Pensions již oznámila, že od ledna 2006 dochází ke změně názvu společnosti na Winterthur ve všech zemích střední a východní Evropy, v nichž působí.

V prvních zářijových dnech byla o změně informována veřejnost v České republice, na Slovensku, v Maďarsku a v Polsku. V České republice již zároveň proběhl masivní direct mail, díky němuž o změně vědí všichni klienti Credit Suisse Life & Pensions penzijního fondu a pojišťovny.

Obě společnosti Credit Suisse Life & Pensions v České republice (pojišťovna, penzijní fond) informovaly své klienty o připravované změně názvu na Winterthur prostřednictvím osobních dopisů. Celkově to představovalo rozeslání více než 682 tisíc osobních dopisů. V dopisech byli klienti podrobně informováni o důvodech i očekávaných přínosech změny.

Podobně informovala Credit Suisse Life & Pensions také zaměstnavatele, s nimiž spolupracuje v oblasti poskytování zaměstnaneckých benefitů. Celkem tak společnost obeslala více než dvě tisícovky firem. Credit Suisse Life & Pensions je dlouhodobě lídrem českého trhu v oblasti spolupráce se zaměstnavateli, kteří přispívají svým zaměstnancům na penzijní připojištění či životní pojištění (celkově jde o 169 tisíc zaměstnanců).

Cílem společnosti je připravit všechny své klienty i obchodní partnery na změnu názvu, která vstoupí v platnost od 1. ledna 2006. Tato přeměna neznamená pro klienty Credit Suisse Life & Pensions žádné úpravy ve stávajících smlouvách, které zůstávají plně platné v původním znění. Hlavním cílem změny je posílit přítomnost skupiny Winterthur Group na trzích střední a východní Evropy.

Credit Suisse Life & Pensions získala ve všech čtyřech zemích střední a východní Evropy vedoucí pozici, především v oblasti penzijního připojištění. Ve Slovenské republice je společnost mimořádně úspěšná také v rámci tzv. druhého pilíře penzijního systému, který vznikl nově v rámci penzijní reformy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).