Hlavní navigace

ČMSS má již 2 miliony klientů

Koncem února 2003 zaregistrovala největší stavební spořitelna na českém trhu ČMSS dvoumiliontou platnou smlouvu. Impulsem k jejímu uzavření byl překlenovací úvěr TOPKREDIT.

Majitelka dvoumilionté smlouvy pochází z Plzně. S ČMSS začala spořit v roce 1997 na doporučení svého přítele. Podle svých slov spořit začala proto, aby jednou měla vlastní střechu nad hlavou. Svůj sen se rozhodla začít uskutečňovat na podzim roku 2002. V té době ČMSS uvedla na trh novinku, překlenovací úvěr TOPKREDIT. Jeho výhodné podmínky byly impulsem k rozhodnutí o koupi staršího rodinného domku, který pochopitelně projde komplexní modernizací. Logickým krokem bylo příslušné navýšení cílové částky spojené se žádostí o překlenovací úvěr TOPKREDIT.

ČMSS ocenila dlouholetou přízeň jubilejní klientky symbolickým darem, poukazem na atraktivní zahraniční zájezd pro dvě osoby. Při příležitosti jeho převzetí se šťastná klientka svěřila, že díky ČMSS si společně s přítelem nejen splní svůj velký sen o krásném bydlení, ale vzhledem k vyřešené otázce střechy nad hlavou bude zanedlouho svatba a díky dárku od Lišky i svatební cesta.

Praha, 24. března 2003

Mgr. Pavla Paseková

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).