Hlavní navigace

Česká podnikatelská pojišťovna, a. s., (ČPP) představila nový web

ČPP představila novou podobu svých webových stránek www.cpp.cz. Výraznou změnou prošla především struktura webových stránek, která nyní umožňuje snadnější přístup a navigaci pro všechny klienty. Na první pohled návštěvníky webu zaujme nová grafika, která upřednostňuje jednoduchost a navazuje na nové logo společnosti, které bylo představeno na podzim roku 2006.

Klienti jistě ocení nejen přehledné informace o nabízených produktech, ale i možnost výpočtu výše pojistného u vybraných produktů pomocí kalkulátoru. V případě zájmu lze pojištění prostřednictvím internetu přímo sjednat. Tuto možnost nabízí ČPP u povinného ručení, cestovního pojištění nebo pojištění odpovědnosti občanů, přičemž klient uzavřením pojistné smlouvy on-line získává navíc výraznou slevu z celkového pojistného.

Věříme, že nová grafická podoba internetových stránek ČPP přispěje k pohodlnější orientaci a větší spokojenosti našich klientů. Jelikož si uvědomujeme, že dokonalá internetová komunikace je v současném moderním světě nevyhnutelnou nutností, snažíme se i v této oblasti vyjít našim zákazníkům maximálně vstříc.