Hlavní navigace

Ceny letenek SkyEurope znovu klesly pod nulu!

Praha, Bratislava, 14. listopadu 2006 - SkyEurope Airlines, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes dávají do prodeje další letenky za mínusovou cenu -1 Kč. Po úspěchu revoluční reklamní akce s letenkami za -10 Kč SkyEurope znovu zmrazily své ceny. Letenky už nejsou jen zdarma, SkyEurope vám dokonce přispějí na letištní poplatky.

Letenky za mínusovou cenu jsou poděkováním SkyEurope více než pěti milionům svých spokojených cestujících, kteří už na palubách letadel společnosti cestovali, a čtvrt milionu cestujících, kteří dosud využili služeb SkyEurope v Praze.

Prodejní akce začíná v úterý 14. listopadu a trvá do půlnoci v neděli 19.listopadu 2006. Letenky za akční cenu jsou dostupné pro lety mezi 1.prosincem 2006 a 28.únorem 2007.

Nebojte se zimních mrazů, zahřejte se se SkyEurope a získejte letenky za nejžhavější ceny na trhu. Hledejte, rezervujte a leťte z Prahy do osmi atraktivních destinací – protože SkyEurope vám za létání platí!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).