Hlavní navigace

CCS Monitor ONLINE dohlíží na firemní autoparky v řadě českých firem

Mnoho firem se každodenně potýká se snahou efektivně plánovat jízdy svých firemních vozidel a zaměstnanců, s přípravou knihy jízd a správou svého vozového parku obecně. Právě tyto společnosti mohou využít systém pro sledování a správu vozidel - CCS Monitor ONLINE, který nabízí CCS Česká společnost pro platební karty a.s. „Produkt se setkává u oslovených českých firem s velkým zájmem, proto v současnosti uvažujeme o jeho nabídce i na zahraničních trzích,“ uvedl Petr Beneš, obchodní ředitel CCS České společnosti pro platební karty a.s.

CCS Monitor ONLINE s využitím satelitního systému GPS (Global Positioning System) sleduje pohyb služebních vozidel kdekoli v Evropě včetně České republiky a prostřednictvím sítě GSM předává data v reálném čase mezi vozidlem a dispečerským centrem. Zde software, který je součástí systému, informace zpracovává a propojuje s digitálními mapovými podklady. Zjednodušeně lze říci, že systém CCS Monitor ONLINE je účinným nástrojem pro potřeby dopravní logistiky především větších a velkých firem a zároveň efektivní prostředek k dosažení úspor při provozu služebních vozidel, vysvětluje Beneš.

Kromě zobrazení trasy pohybu a současné polohy vozidla nabízí systém CCS Monitor ONLINE další funkce: ostrahu vozidla, sledování údajů o aktuálním stavu vozidla: rychlosti, statusu jízdy – služební nebo soukromá, vyjetí z vymezeného prostoru, stavu nákladového prostoru, zatížení, teplotě, informace o narušení, odtažení nebo neoprávněném otevření vozidla, a to v závislosti na periferních zařízeních připojených k mobilní jednotce v sledovaném vozidle. Důležitou součástí systému je elektronická kniha jízd, která umožňuje uživatelům karet CCS automaticky zpracovávat čerpání pohonných hmot, vytvářet evidence řidičů a vozidel apod.

Systém CCS Monitor ONLINE je nabízen prostřednictvím vlastních prodejců CCS a aktivního telemarketingu. Produkt lze také získat na smluvních obchodních místech po celé České republice, která zároveň zajišťují jeho montáž a případný servis. „Již několikrát se nám rovněž osvědčila nabídka systému CCS Monitor ONLINE prostřednictvím direct mailingu, kterým jsme oslovili vybrané české firmy,“ dodal obchodní ředitel CCS Petr Beneš. Veškeré informace k produktu mohou zájemci získat také na internetových stránkách www.ccs.cz.

V nabídce CCS jsou dvě základní verze systému CCS Monitor, a to OFFLINE a ONLINE. Oba tyto produkty využívá na svých cestách v současnosti více než devět tisíc automobilů v České republice a na Slovensku. Během loňského roku se počet jejich uživatelů zvýšil zhruba o polovinu. CCS Monitor každodenně přináší několika stům českých a slovenských firem zjednodušení a úspory při správě vozového parku, doplnil Beneš.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).