Hlavní navigace

Cash back České spořitelny nabízí majitelům platebních karet výběr hotovosti v obchodním řetězci INTERSPAR

Česká spořitelna rozšiřuje síť obchodních partnerů, u kterých mohou držitelé platebních karet využít službu cash back - od 1. června 2008 mohou nově při placení za nákup požádat o hotovost také v 29 prodejnách obchodního řetězce INTERSPAR v celé České republice. Výběru peněz prostřednictvím služby cash mohou využít klienti České spořitelny i jiných bank.

„Prvním krokem bylo službu cash back umožnit hlavně v mimopražských lokalitách u menších obchodníků, kde přirozeně doplní nižší počet bankomatů. Možnost výběru hotovosti chceme ale logicky postupně nabídnout i ve větších obchodních sítích. Prvním z nich je právě INTERSPAR,“ uvedl Miloslav Křečan, ředitel kartového centra České spořitelny.

Fungování služby je jednoduché – klienti mohou při nákupu nad 300 Kč vybrat hotovost až 1 500 Kč přímo u pokladny. Dolní hranice výběru nebude omezena. Výhodami služby cash back jsou především možnost vybrat menší částky a výhodnější poplatek 4 Kč než u výběru z bankomatu. Klienti také ocení skutečnost, že nemusí vždy myslet na to, aby nezapomněli vybrat hotovost z bankomatu.

Průměrná částka, kterou klienti u obchodníků vybírají, je 1 100 Kč. Držitelé platebních karet uskuteční kolem 30 transakcí každý týden. Do konce května 2008 si službu cash back sjednalo 350 obchodních míst v České republice. Seznam většiny prodejen s možností výběru hotovosti u pokladny, klienti najdou na webových stránkách banky www.csas.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).