Hlavní navigace

BAWAG Bank rozšiřuje svoji pobočkovou síť

Pobočka v Mladé Boleslavi zahájila oficiálně svůj provoz, nové pobočky banka otevřela také ve Vsetíně a v Třinci.

V pondělí 14. ledna večer se konalo slavnostní otevření pobočky BAWAG Bank v Mladé Boleslavi (Staroměstské nám. 88) za účasti Dr. Jaromíra Jermáře, senátora, a pana Jana Hamáčka, poslance parlamentu ČR. Tato pobočka přivítala své první klienty již v druhé polovině prosince minulého roku, slavnostního přestřižení pásky se dočkala až nyní.

Kromě pobočky v Mladé Boleslavi tento týden zahájily svůj provoz i dvě další pobočky banky, a to ve Vsetíně a v Třinci. BAWAG Bank pro obyvatele těchto měst připravila řadu zaváděcích a zvýhodněných nabídek, např. balíček IQ konto (platební karta, internetové bankovnictví a běžný účet), který normálně stojí 45 Kč / měsíčně je pro nové klienty zdarma, a to na prvních 12 měsíců.

„Veliký zájem je zejména spořící účet, na kterém nabízíme rekordní úrokovou sazbu ve výši 3,33% p.a. Mnoho klientů z Mladé Boleslavi má také veliký zájem o možnost refinancování hypotečních úvěrů“, řekl pan Přemysl Valouch, ředitel pobočky v Mladé Boleslavi. „Důvodem pro vysoký zájem o refinancování hypoték u naší banky je skutečnost, že banka se klientovi smluvně zaváže k způsobu výpočtu úrokové sazby pro další období fixace. Klient tedy ví, jak veliká přirážka mu v budoucnu bude připočtena k tržní úrokové sazbě. Klienti oceňují toto transparentní jednání“, dodává pan Valouch. Sazby pro refinancování jsou garantované, nejsou „od“, tj. platí naprosto pro všechny stejně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).