Hlavní navigace

Bavte se bez starostí: soutěž jde do finále

Praha 19. prosince 2005 – Už jen tři dny zbývají do konce soutěže Bavte se bez starostí, kterou nejen pro své zákazníky pořádá T-Mobile. Během čtyř týdnů se do boje o rovnou stovku lákavých cen zapojilo přes 3800 soutěžících. Úkol je pro všechny účastníky stejný – do 160 znaků vměstnat co nejoriginálnější nápad, jak by naložili s částkou 3948 Kč. Na tolik totiž přijde dvanáct paušálů za pevnou linku.

Soutěžním příspěvkům, které je možné zasílat buď prostřednictvím SMS nebo vkládat přímo na webové stránce www.bavetsebezstarosti.cz, ve velké míře dominují ty o nákupu mobilních telefonů, dobíjecích kuponů nebo příslušenstvím k mobilům. A některá přání budou zcela jistě vyslyšena, protože mezi cenami jsou také mobilní telefony.

Že pevná linka je přežitkem a její úlohu dostatečně splňuje mobilní telefon, svědčí následující příspěvky: Objednal bych si řemeslníky aby mi odstranili zásuvku na pevnou linku, která mi hyzdí můj byteček a já už ji nebudu nikdy víc potřebovat. nebo Zaplatila bych si službu Pevná+ na 67 měsíců, to je 5 let a 7 měsíců a to je už opravdu velká úspora peněz. Ušetřím na paušálu cca 9500,–Kč. Jen na paušálu!

Není nouze ani o romantické vzkazy: „Zamiloval jsem se, takže bych penízky utratil tak, abychom s přítelkyní prožili krásné romantické vánoce.“ Lidé v předvánočním čase však nemyslí jen na sebe: „Investovala bych do ‘Adopce na dálku‘, protože na opačném konci světa je pořád víc dětí, které potřebují pomoc, než je mých tajných přání.“

Mezi záplavou nápadů nechybí ani ty opravdu neobvyklé: „Za 3948 korun bych si koupil 2632 rohlíků a při spotřebě naší 4člené rodiny 10 rohlíků denně bych měl zásobu rohlíků na něco málo přes 7/10 roku; či „Koupil bych 1974 igelitových tašek a založil bych igeliťákov.“

Ani český národní mok se mezi příspěvky neztratil: „Asi bych si koupil 218 piv ve své oblíbené hospodě a k tomu jednoho Ferneta…“, případně „Za 3 948,– Kč bych si v naší hospůdce Polabí koupil přesně 188 piv značky Budvar a na konci roku poseděl se svými kamarády a lidmi, které mám rád.“

Do soutěže se zapojili i vyslovení pragmatici: Jednoznačně bych pozval ANDREU Běhounkovou a MARTINU Kemrovou na luxusní večeři. Pány JIŘÍHO Hájka, IVANA Minaříka a PETRA Šabacha na nejlepší točené pivo. Michal,“ respektive „Pozval bych slečnu, která bude losovat vítěze na báječnou večeři při svíčkách. Ať kvete korupce:-)) PS: teď můžu jen doufat, že to nelosuje počítač.“

O vítězích rozhodne pětičlenná porota, ve které kromě Martiny Kemrové a Jiřího Hájka zasedne i spisovatel Petr Šabach, Andrea Běhounková, šéfredaktorka časopisu Žena a život a Ivo Minařík, šéfredaktor časopisu Click!. Už teď je jasné, že díky velkému počtu soutěžích nebudou mít vůbec snadnou práci. Výherci budou známi ještě do konce roku, v posledním prosincovém týdnu. Předání cen proběhne v lednu 2006.

O co se hraje:
1. cena notebook IBM R50e + PCMCIA karta + Twist Data Unlimited na 12 měsíců
2. cena T-Mobile MDA Compact Twist Data Unlimited na 12 měsíců
3. cena mobil v hodnotě 10 000 Kč + Twist karta bez kreditu s dobíjecím kupónem na 1000 Kč
4. cena mobilní telefon Nokia 6021
5. – 6. cena mobilní telefon Nokia 3220
7. –8. cena mobilní telefon LG C3300
9. – 10. cena mobilní telefon Nokia 3100
11. – 27. cena Twist karta nabitá na 3948 Kč
28. – 100. cena upomínkové předměty

Kompletní informace najdete na www.bavtesebezstarosti.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).