Hlavní navigace

Aviva Royal II. připisuje po prvním roce zhodnocení 12,5 %

[Tisková zpráva] V pořadí druhé jednorázové investiční životní pojištění z úspěšné řady Aviva Royal přináší svým majitelům první kupón ve výši 12,5 %. Stejně jako v případě Aviva Royal I. byl kurz akcií všech titulů akciového koše vyšší než 70 % své ceny k počátku pojištění, čímž byly splněny podmínky pro přiznání kuponu.

Jednorázové investiční životního pojištění Aviva Royal II. patří do skupiny  kapitálově garantovaných investičních životních pojištění a je výsledkem výborné spolupráce životní pojišťovny Aviva a Societe Generale. Toto investiční životní pojištění bylo sjednáváno na základě časově omezené nabídky a může svým majitelům nakonec přinést zhodnocení až ve výši 75 % za dobu svého šestiletého trvání.

Výnos investičního životního pojištění je vypočítáván dvěma odlišnými metodami, přičemž v rámci stanovení konečného výnosu se vždy zvolí ta varianta, která klientovi přinese větší zhodnocení.  Produkt byl již od počátku navržen tak, aby maximálně reagoval na současné turbulentní podmínky na trzích a umožnil získání výnosu nejen na rostoucích, ale i na stagnujících či mírně klesajících trzích. Díky tomu produkt klientům přináší nejen jistotu výplaty 100 % alokovaného pojistného na konci sjednané šestileté pojistné doby, ale také možné zhodnocení až 75 % z alokovaného pojistného za toto období. Tzn. až 12,5 % za každý rok.

„Výběr podkladových akciových titulů Aviva Royal probíhal za ne zcela stabilní situace na akciových trzích a hlavní prioritou tak byla finanční síla a stabilita společností. Dobrou volbu potvrzuje nárůst ceny všech akciových titulů ve sledovaném období a následné přiznání kuponu ve výši 12,5%. Současná cena podílových jednotek programu investování Royal II. navíc odráží velmi dobrou pozici pro další kupony,“ komentuje úspěšný vývoj produktu Milan Starý, marketingový manager Aviva životní pojišťovny, a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).