Hlavní navigace

Ambice hokejového Vsetína pro příští sezónu rostou

Roman Čechmánek bude pravděpodobně prvním „hrajícím“ sportovním ředitelem klubu.

Doba čtení: 1 minuta

Česká spořitelna prodlužuje partnerství se vsetínským hokejem na další sezónu

Zástupci České spořitelny, Města Vsetín a Vsetínské hokejové a.s. dnes v Praze podepsali partnerskou smlouvu o spolupráci v oblasti hokeje na Vsetínsku na další sezónu. Česká spořitelna tak prodlužuje partnerství s úspěšným vsetínským hokejovým týmem, který je šestinásobným vítězem nejvyšší domácí hokejové soutěže.

Do vedení klubu přichází z kanadskoamerické NHL Roman Čechmánek, který patří mezi světovou brankářskou elitu. Čechmánek bude sportovním ředitelem klubu a zároveň, pokud to situace v NHL umožní, bude také podporovat vsetínský tým jako gólman.

Vsetínský hokej potřebuje silného, důvěryhodného a zároveň dynamického partnera. Takovým partnerem Česká spořitelna nepochybně je. Jsme potěšeni, že v naší dosavadní úspěšné spolupráci budeme pokračovat. Jsem přesvědčen, že se toto spojení promítne do výsledků extraligového týmu v příštích sezónách. Neméně důležité je to, že Česká spořitelna bude i nadále napomáhat rozvoji i dalších hokejových aktivit mládeže ze Vsetínska. Posílením týmu o Romana Čechmánka, pakliže se to stane, a především přestupem dalších hráčů, které jsme získali, rostou naše ambice na úspěchy v Extralize, uvedl Jíří Čunek, starosta města Vsetína.

Jsme rádi, že dobře zahájená spolupráce bude pokračovat, vysvětluje důvody prodlouženého angažmá České spořitelny ředitel marketingu banky Václav Kubata. V uplynulém půlroce jsme zjistili jak významnou roli sehrálo sponzorské partnerství České spořitelny se vsetínským hokejovým klubem pro naše klienty v regionu i pro další rozvoj aktivit banky v oblasti programů financování měst a obcí. Ukazuje se, že hokej je český národní sport a Česká spořitelna chce být vidět i na tomto poli.

Zatím nejúspěšnější hokejový tým v historii samostatné České republiky si pro nastávající sezónu vytyčil za cíl postup do play off hokejové extraligy.

Klára Gajdušková,
České spořitelny, a.s.