Hlavní navigace

Allianz pojišťovna nově doručí řidičům po havárii nebo krádeži náhradní vozidlo až na místo jejich pojistné události

[Tisková zpráva] Allianz pojišťovna rozšiřuje motoristům asistenční službu o novinku, která je na českém trhu doposud nestandardní.

Pokud jejich auto zůstane nepojízdné nebo jej ukradnou zloději, zajistí jim prostřednictvím asistenční služby přistavení náhradního vozidla. Jinak řečeno – řidič už nikdy nezůstane v takové situaci bez možnosti pokračovat v cestě. Doposud platilo, že když měl motorista na silnici problém, zavolal asistenční službu a ta mu nepojízdný vůz odvezla do autorizovaného servisu. Jeho další osud však neřešila. Allianz pojišťovna se tak nyní dokáže v nouzi postarat jak o nepojízdné auto, tak o dočasně nepojízdného řidiče.

„Přistavení náhradního vozidla a nebo odvoz posádky nepojízdného auta do autopůjčovny, případně do místa jejího bydliště, platí pro motoristy se sjednaným pojištěním Asistence PLUS,“ vysvětluje ředitel autopojištění Allianz pojišťovny Pavel Prokš. „Navíc se novinka od Allianz týká jak nových ale i stávajících klientů.“dodává Prokš s tím, že Asistence PLUS zajišťuje stejný servis jak v České republice, tak i v zahraničí, kde jsou navíc limity plnění dvojnásobné.

Další změna se týká možnosti sjednat si v rámci pojištění Asistence PLUS nově vyšší nebo dokonce neomezený limit asistenčních služeb např. na příjezd techniky, opravu vozidla na místě poruchy, ubytování v hotelu nebo třeba na otevření zabouchnutých dveří vozidla, odemknutí spínací skříňky či zámku řadící páky

Asistence PLUS dnes stojí 354 Kč ročně a její cena se i s letošními červencovými novinkami bude pohybovat pod 400 Kč.

Chcete příklad? Motorista odjede na služební cestu do Ostravy, ale nedaleko Olomouce havaruje. Z auta vystoupí nezraněn, na první pohled je mu však jasné, že vozidlo bude potřebovat značnou pozornost automechaniků. Zavolá svoji asistenční službu, která pro něho pošle odtahový vůz a ten mu hned na místo nehody  přiveze náhradní vozidlo. Nepojízdný automobil putuje na lafetě do servisu, zatímco motorista pokračuje do Ostravy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).