Hlavní navigace

Akce pro BMW řady 3 pokračují s UniCredit Leasing

Od 1. 8. 2008 BMW Financial Services a UniCredit Leasing prodlužují a zároveň rozšiřují nabídky pro BMW řady 3. Novinkou je akce pod názvem "0% BMW Credit", která je připravena pro různé doby financování. K prodloužení dochází u akce zvané "0% BMW Leasing", která je určena fyzickým i právnickým osobám v podobě zkráceného splácení.

„Díky velmi pozitivní reakci na předchozí akci s BMW jsme se rozhodli prodloužit nabídku do 31 .8. 2008 a doplnit ji ještě o další novou variantu,“ uvedla Erika Duchanová, marketingová ředitelka společnosti UniCredit Leasing. „Automobily BMW jsou velmi luxusní a kvalitní vozy a proto se snažíme akčními nabídkami vyjít vstříc našim zákazníkům.“ doplňuje Erika Duchanová.

Výhodné akce jsou platné pro uzavřené smlouvy a vozy BMW řady 3 (E90 a E91 kromě modelu M3). S prodlouženou nabídkou „0% BMW Leasing“ si fyzické osoby mohou zvolit délku leasingu od 36 do 48 měsíců. Pro právnické osoby je připravena podoba zkráceného splácení na 36 měsíců + 24 symbolických splátek nebo 48 měsíců + 12 symbolických splátek. Zůstatková hodnota je 1 000 Kč bez DPH pro všechny varianty. Novou akční nabídku „0% BMW Credit“ od BMW FS a UniCredit Leasing je možno libovolně financovat od 6 do 60 měsíců.

Mezi dotovanými akcemi je aktuálně i „BMW Leasing nízký úrok“ a „BMW Credit nízký úrok“. S BMW Leasing nízkým úrokem si zákazníci-fyzické osoby mohou zvolit v délce 36 nebo 48 měsíců. Pro právnické osoby nabízí UniCredit Leasing zvýhodněný zkrácený leasing na 36 či 24 měsíců a také na 48 nebo na 12 měsíců. BMW Credit nízký úrok je k dispozici s délkou financování od 24 do 60 měsíců.

Pro další doplňkové informace mohou zákazníci kontaktovat autorizovaného partnera BMW, pobočky UniCredit Leasing nebo navštívit www.bmw.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).