Hlavní navigace

ABN AMRO obdržela prestižní cenu magazínu the banker "nejlepši v Cash Managementu"

Magazín The Banker minulý týden znovu uděloval prestižní ceny za nejlepší výsledky v inovaci bankovních technologií, investičního bankovnictví a za výkony bank na místních, regionálních i globálních trzích za rok 2001. ABN AMRO získala cenu „Best at Cash Management“ coby banka s nejlepšími výsledky v oblasti služeb řízení hotovosti za rok 2001.

Služby banky ABN AMRO spojené s řízením hotovosti a platebního styku, tzv. Global Transaction Services (GTS), získaly toto prestižní ocenění především za zajištění služeb cash managementu pro společnost Shell Europe Oil Products v celkem 18 zemích. Časopis rovněž ocenil vysoký standard bezpečnosti služeb a klientského servisu ABN AMRO a dlouhodobou strategii banky v oblasti e-business.

Ocenění magazínu The Banker probíhá každoročně a hodnotí růst a aktivity bank v průběhu celého roku z hlediska kapitálové přiměřenosti, výše aktiv a návratnosti vlastního jmění. Hodnocené společnosti musí navíc prokázat, jak jsou úspěšné v zlepšování svých pozic na trhu díky využívání nových technologií, a zároveň demonstrovat, jak jim jejich bankovní struktura a strategie umožňuje další vývoj na trhu.

Magazín The Banker se od svého prvního vydání v roce 1926 stal důvěryhodným informačním zdrojem v mezinárodních finančních kruzích. Díky svému odbornému zaměření má magazín ty nejlepší předpoklady zhostit se každoročně udílení těchto prestižních cen.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).