Vlastimil Pásler, IČO (71887521), sídlo Bechyně

Základní informace

Název: Vlastimil Pásler
Sídlo: Bechyně
IČO: 71887521

Výpis údajů pro Vlastimil Pásler z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Vlastimil Pásler

IČO: 71887521
Firma: Vlastimil Pásler
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Tábor
Základní územní jednotka: Bechyně
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 24. 4. 2006

Sídlo Vlastimil Pásler

Sídlo: nám. T. G. Masaryka 7, Bechyně 39165

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Vlastimil Pásler ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Vlastimil Pásler

IČO (identifikační číslo): 71887521
Jméno: Vlastimil Pásler
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 24. 4. 2006
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Vlastimil Pásler

Sídlo: nám. T. G. Masaryka 7, Bechyně 39165

Živnosti Vlastimil Pásler

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 16. 12. 2013

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 24. 4. 2006

Statutární orgán Vlastimil Pásler

Člen statutárního orgánu: Vlastimil Pásler

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).