Štěpán Zajíček, IČO (03517772), sídlo Jičín

Základní informace

Název: Štěpán Zajíček
Sídlo: Jičín
IČO: 03517772

Výpis údajů pro Štěpán Zajíček z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Štěpán Zajíček

IČO: 03517772
Firma: Štěpán Zajíček
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Jičín
Základní územní jednotka: Jičín
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 27. 10. 2014

Sídlo Štěpán Zajíček

Sídlo: Přátelství 490, Jičín 50601

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Štěpán Zajíček ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Štěpán Zajíček

IČO (identifikační číslo): 03517772
Jméno: Štěpán Zajíček
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 27. 10. 2014
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Štěpán Zajíček

Sídlo: Přátelství 490, Jičín 50601

Živnosti Štěpán Zajíček

Živnost č. 1 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 27. 10. 2014
Přerušeno od 1. 12. 2016

Živnost č. 2 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 27. 10. 2014
Přerušeno od 1. 12. 2016

Statutární orgán Štěpán Zajíček

Člen statutárního orgánu: Štěpán Zajíček

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).