Štefan Lazorčak, IČO (42909643), sídlo Sobíňov

Základní informace

Název: Štefan Lazorčak
Sídlo: Sobíňov
IČO: 42909643

Výpis údajů pro Štefan Lazorčak z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Štefan Lazorčak

IČO: 42909643
Firma: Štefan Lazorčak
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Havlíčkův Brod
Základní územní jednotka: Sobíňov
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 8. 10. 1991

Sídlo Štefan Lazorčak

Sídlo: 219, Sobíňov 58262

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Štefan Lazorčak ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Štefan Lazorčak

IČO (identifikační číslo): 42909643
Jméno: Štefan Lazorčak
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 8. 10. 1991
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo Štefan Lazorčak

Sídlo: 219, Sobíňov 58262

Živnosti Štefan Lazorčak

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 15. 1. 2014
Přerušeno od 1. 7. 2020

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 21. 5. 1992
Přerušeno od 1. 7. 2020

Statutární orgán Štefan Lazorčak

Člen statutárního orgánu: Štefan Lazorčak

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).