Robert Bavlnka, IČO (14661845), sídlo Kyjov

Základní informace

Název: Robert Bavlnka
Sídlo: Kyjov
IČO: 14661845

Výpis údajů pro Robert Bavlnka z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Robert Bavlnka

IČO: 14661845
Firma: Robert Bavlnka
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Hodonín
Základní územní jednotka: Kyjov
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 1. 5. 1990

Sídlo Robert Bavlnka

Sídlo: Lidická 981/9, Kyjov 69701

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Robert Bavlnka ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Robert Bavlnka

IČO (identifikační číslo): 14661845
Jméno: Robert Bavlnka
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 1. 5. 1990
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo Robert Bavlnka

Sídlo: Lidická 981/9, Kyjov 69701

Živnosti Robert Bavlnka

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 4. 11. 2013
Přerušeno od 4. 11. 2013

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 28. 9. 1992
Přerušeno od 20. 10. 2013

Statutární orgán Robert Bavlnka

Člen statutárního orgánu: Robert Bavlnka

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).