Petr Šmejda, IČO (72831553), sídlo Litomyšl

Základní informace

Název: Petr Šmejda
Sídlo: Litomyšl
IČO: 72831553

Výpis údajů pro Petr Šmejda z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Petr Šmejda

IČO: 72831553
Firma: Petr Šmejda
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Svitavy
Základní územní jednotka: Litomyšl
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 10. 4. 2001

Sídlo Petr Šmejda

Sídlo: A. Tomíčka 457, Litomyšl 57001

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Petr Šmejda ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Petr Šmejda

IČO (identifikační číslo): 72831553
Jméno: Petr Šmejda
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 10. 4. 2001
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Petr Šmejda

Sídlo: A. Tomíčka 457, Litomyšl 57001

Živnosti Petr Šmejda

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 27. 11. 2013
Přerušeno od 31. 7. 2019

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 1. 5. 2001
Přerušeno od 31. 7. 2019

Statutární orgán Petr Šmejda

Člen statutárního orgánu: Petr Šmejda

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).