Petr Hácha, IČO (41654374), sídlo Pšov

Základní informace

Název: Petr Hácha
Sídlo: Pšov
IČO: 41654374

Výpis údajů pro Petr Hácha z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Petr Hácha

IČO: 41654374
Firma: Petr Hácha
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Karlovy Vary
Základní územní jednotka: Pšov
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 1. 11. 1992

Sídlo Petr Hácha

Sídlo: 17, Pšov 36452

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Maloobchod s nápoji
Podpůrné činnosti pro scénická umění

Výpis údajů pro Petr Hácha ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Petr Hácha

IČO (identifikační číslo): 41654374
Jméno: Petr Hácha
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 1. 11. 1992
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Živnosti Petr Hácha

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 5. 11. 2013
Přerušeno od 9. 6. 2019

Živnost č. 2 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 1. 11. 1992
Přerušeno od 9. 6. 2019

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).