Petr Balcárek, IČO (05480639), sídlo Brno

Základní informace

Název: Petr Balcárek
Sídlo: Brno
IČO: 05480639

Výpis údajů pro Petr Balcárek z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Petr Balcárek

IČO: 05480639
Firma: Petr Balcárek
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Brno-město
Základní územní jednotka: Brno-Královo Pole
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 17. 10. 2016

Sídlo Petr Balcárek

Sídlo: Kosmova 259/1, Brno 61200

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Petr Balcárek ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Petr Balcárek

IČO (identifikační číslo): 05480639
Jméno: Petr Balcárek
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 17. 10. 2016
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Petr Balcárek

Sídlo: Kosmova 259/1, Brno 61200

Živnosti Petr Balcárek

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 19. 10. 2016
Přerušeno od 1. 8. 2017

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 17. 10. 2016
Přerušeno od 1. 8. 2017

Statutární orgán Petr Balcárek

Člen statutárního orgánu: Petr Balcárek

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).