Miroslav Glanc, IČO (73203416), sídlo Hrabišín

Základní informace

Název: Miroslav Glanc
Sídlo: Hrabišín
IČO: 73203416

Výpis údajů pro Miroslav Glanc z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Miroslav Glanc

IČO: 73203416
Firma: Miroslav Glanc
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Šumperk
Základní územní jednotka: Hrabišín
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 22. 3. 2004

Sídlo Miroslav Glanc

Sídlo: 64, Hrabišín 78804

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Miroslav Glanc ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Miroslav Glanc

IČO (identifikační číslo): 73203416
Jméno: Miroslav Glanc
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 22. 3. 2004
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Miroslav Glanc

Sídlo: 64, Hrabišín 78804

Živnosti Miroslav Glanc

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 19. 2. 2014
Přerušeno od 1. 11. 2017

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 1. 4. 2004
Přerušeno od 1. 11. 2017

Statutární orgán Miroslav Glanc

Člen statutárního orgánu: Miroslav Glanc

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).