Jiří Skřivánek, IČO (08313211), sídlo Litomyšl

Základní informace

Název: Jiří Skřivánek
Sídlo: Litomyšl
IČO: 08313211

Výpis údajů pro Jiří Skřivánek z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jiří Skřivánek

IČO: 08313211
Firma: Jiří Skřivánek
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Svitavy
Základní územní jednotka: Litomyšl
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 3. 7. 2019

Sídlo Jiří Skřivánek

Sídlo: Mařákova 1106, Litomyšl 57001

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jiří Skřivánek ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jiří Skřivánek

IČO (identifikační číslo): 08313211
Jméno: Jiří Skřivánek
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 3. 7. 2019
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Jiří Skřivánek

Sídlo: Mařákova 1106, Litomyšl 57001

Živnosti Jiří Skřivánek

Živnost č. 1 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 3. 7. 2019
Přerušeno od 1. 6. 2020

Živnost č. 2 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 3. 7. 2019
Přerušeno od 1. 6. 2020

Statutární orgán Jiří Skřivánek

Člen statutárního orgánu: Jiří Skřivánek

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).