Jan Podpěra, IČO (75051168), sídlo Neprobylice

Základní informace

Název: Jan Podpěra
Sídlo: Neprobylice
IČO: 75051168

Výpis údajů pro Jan Podpěra z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jan Podpěra

IČO: 75051168
Firma: Jan Podpěra
Právní forma: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Okres: Kladno
Základní územní jednotka: Neprobylice
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 8. 8. 2005

Sídlo Jan Podpěra

Sídlo: 5, Neprobylice 27375

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Pěstování plodin jiných než trvalých
Živočišná výroba
Výroba ostatních potravinářských výrobků j. n.
Výroba průmyslových krmiv
Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití

Výpis údajů pro Jan Podpěra ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jan Podpěra

IČO (identifikační číslo): 75051168
Jméno: Jan Podpěra
Právní forma podnikání: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Vznik první živnosti: 8. 8. 2005
Celkový počet živností: 1
Aktivních živností: 1

Sídlo Jan Podpěra

Sídlo: 5, Neprobylice 27375

Živnosti Jan Podpěra

Živnost č. 1 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů
  • Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 4. 5. 2016

Statutární orgán Jan Podpěra

Člen statutárního orgánu: Jan Podpěra

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).