Jan Jurčák, IČO (05591201), sídlo Bělá pod Pradědem

Základní informace

Název: Jan Jurčák
Sídlo: Bělá pod Pradědem
IČO: 05591201

Výpis údajů pro Jan Jurčák z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jan Jurčák

IČO: 05591201
Firma: Jan Jurčák
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Jeseník
Základní územní jednotka: Bělá pod Pradědem
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 24. 11. 2016

Sídlo Jan Jurčák

Sídlo: 156, Bělá pod Pradědem 79001

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jan Jurčák ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jan Jurčák

IČO (identifikační číslo): 05591201
Jméno: Jan Jurčák
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 24. 11. 2016
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Jan Jurčák

Sídlo: Dukelská 946/28, Jeseník 79001

Živnosti Jan Jurčák

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 1. 12. 2016
Přerušeno od 3. 1. 2018

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 24. 11. 2016
Přerušeno od 3. 1. 2018

Statutární orgán Jan Jurčák

Člen statutárního orgánu: Jan Jurčák

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).