František Schneider, IČO (73705837), sídlo Březová

Základní informace

Název: František Schneider
Sídlo: Březová
IČO: 73705837

Výpis údajů pro František Schneider z registru ekonomických subjektů

Základní údaje František Schneider

IČO: 73705837
Firma: František Schneider
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Sokolov
Základní územní jednotka: Březová
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 11. 3. 2005

Sídlo František Schneider

Sídlo: 34, Březová 35601

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro František Schneider ze živnostenského rejstříku

Základní údaje František Schneider

IČO (identifikační číslo): 73705837
Jméno: František Schneider
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 11. 3. 2005
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo František Schneider

Sídlo: 34, Březová 35601

Živnosti František Schneider

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 20. 3. 2014

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 1. 4. 2005

Statutární orgán František Schneider

Člen statutárního orgánu: František Schneider

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).