František Matějka, IČO (16938232), sídlo Milín

Základní informace

Název: František Matějka
Sídlo: Milín
IČO: 16938232

Výpis údajů pro František Matějka z registru ekonomických subjektů

Základní údaje František Matějka

IČO: 16938232
Firma: František Matějka
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Příbram
Základní územní jednotka: Milín
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 2. 4. 1991

Sídlo František Matějka

Sídlo: 11. května 7, Milín 26231

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro František Matějka ze živnostenského rejstříku

Základní údaje František Matějka

IČO (identifikační číslo): 16938232
Jméno: František Matějka
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 2. 4. 1991
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo František Matějka

Sídlo: 11. května 7, Milín 26231

Živnosti František Matějka

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 14. 4. 2014
Přerušeno od 14. 4. 2014

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 27. 10. 1992

Statutární orgán František Matějka

Člen statutárního orgánu: František Matějka

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).