František Kubata, IČO (65031415), sídlo Rapšach

Základní informace

Název: František Kubata
Sídlo: Rapšach
IČO: 65031415

Výpis údajů pro František Kubata z registru ekonomických subjektů

Základní údaje František Kubata

IČO: 65031415
Firma: František Kubata
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Jindřichův Hradec
Základní územní jednotka: Rapšach
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 28. 5. 1996

Sídlo František Kubata

Sídlo: 35, Rapšach 37807

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Maloobchod s nápoji
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro František Kubata ze živnostenského rejstříku

Základní údaje František Kubata

IČO (identifikační číslo): 65031415
Jméno: František Kubata
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 28. 5. 1996
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo František Kubata

Sídlo: 35, Rapšach 37807

Živnosti František Kubata

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 31. 10. 2013

Živnost č. 2 HOSTINSKÁ ČINNOST

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 28. 5. 1996

Statutární orgán František Kubata

Člen statutárního orgánu: František Kubata

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).