Emanuel Bělohlávek, IČO (13531786), sídlo Žacléř

Základní informace

Název: Emanuel Bělohlávek
Sídlo: Žacléř
IČO: 13531786

Výpis údajů pro Emanuel Bělohlávek z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Emanuel Bělohlávek

IČO: 13531786
Firma: Emanuel Bělohlávek
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Trutnov
Základní územní jednotka: Žacléř
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 17. 4. 1991

Sídlo Emanuel Bělohlávek

Sídlo: Mírová 164, Žacléř 54201

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Emanuel Bělohlávek ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Emanuel Bělohlávek

IČO (identifikační číslo): 13531786
Jméno: Emanuel Bělohlávek
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 17. 4. 1991
Celkový počet živností: 4
Aktivních živností: 2

Sídlo Emanuel Bělohlávek

Sídlo: Mírová 164, Žacléř 54201

Živnosti Emanuel Bělohlávek

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 30. 12. 2013

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 12. 12. 2013

Statutární orgán Emanuel Bělohlávek

Člen statutárního orgánu: Emanuel Bělohlávek

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).