Eduard Stanczak, IČO (68176368), sídlo Frýdek-Místek

Základní informace

Název: Eduard Stanczak
Sídlo: Frýdek-Místek
IČO: 68176368

Výpis údajů pro Eduard Stanczak z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Eduard Stanczak

IČO: 68176368
Firma: Eduard Stanczak
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Frýdek-Místek
Základní územní jednotka: Frýdek-Místek
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 16. 4. 1998

Sídlo Eduard Stanczak

Sídlo: Novodvorská 3075, Frýdek-Místek 73801

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Eduard Stanczak ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Eduard Stanczak

IČO (identifikační číslo): 68176368
Jméno: Eduard Stanczak
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 16. 4. 1998
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Eduard Stanczak

Sídlo: Novodvorská 3075, Frýdek-Místek 73801

Živnosti Eduard Stanczak

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 5. 5. 2014

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 1. 6. 1998

Statutární orgán Eduard Stanczak

Člen statutárního orgánu: Eduard Stanczak

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).