Dana Budská, IČO (86824252), sídlo Zabrušany

Základní informace

Název: Dana Budská
Sídlo: Zabrušany
IČO: 86824252

Výpis údajů pro Dana Budská z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Dana Budská

IČO: 86824252
Firma: Dana Budská
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Teplice
Základní územní jednotka: Zabrušany
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 10. 10. 2005

Sídlo Dana Budská

Sídlo: 118, Zabrušany 41771

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
Kadeřnické, kosmetické a podobné činnosti

Výpis údajů pro Dana Budská ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Dana Budská

IČO (identifikační číslo): 86824252
Jméno: Dana Budská
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 10. 10. 2005
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 3

Sídlo Dana Budská

Sídlo: 118, Zabrušany 41771

Živnosti Dana Budská

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 31. 3. 2014

Živnost č. 2 Holičství, kadeřnictví

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 23. 9. 2013

Živnost č. 3 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 10. 10. 2005

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).