Hlavní navigace

Názor k článku Změny a novinky roku 2020 v kostce od mamčaRBK - """"Senátorům se mimo jiné nelíbilo, že v informačním...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 1. 2020 10:22

    mamčaRBK

    """"Senátorům se mimo jiné nelíbilo, že v informačním systému jednotných jízdenek, mají být vedeny údaje o cestujících. (Jméno, příjmení, doručovací adresa, datum narození, fotografie, druh a číslo osobního dokladu a kontaktní údaje.) Tyto informace měly sloužit k ověření, že na danou jízdenku skutečně cestuje osoba, pro kterou byla vystavena. Jednotná jízdenka má začít platit od prosince 2020.""""

    To snad nemyslí vážně? Copak potřebují dráhy více informací, než je na občance? Ať s tím jde sněmovna někam. Kde to jsme? Ještě vytetovat číslo! Rozhodně bych pro takovýhle způsob "finanční ochrany provozovatele nebo dopravce " nebyla. Copak jsou dráhy jen pro zlost? K čemu to lidem je? K ničemu !!!!!! Jestliže provozovatelé nejsou schopni dohodnou se, tak ať se dopravy neúčastní. Pro koho doprava je??? Není snad náhodou pro cestující? Nebo je doprava jen pro dopravce, kteří požadují platby od cestujících za každou cenu , i kdyby šli pěšky? Copak se všichni zbláznili?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).