Hlavní navigace

Názor k článku Řekli si o milion a za dvě hodiny jej měli. Dobrý nápad může pomoci k penězům od Honza Vlachynský - Mrzí mne, že to tak chápete, pane PD....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2015 19:41

    Honza Vlachynský (neregistrovaný)

    Mrzí mne, že to tak chápete, pane PD. Možná jsem špatný internetový diskutér, nikdy jsem to pořádně nedělal, tak se v těch zkratkách moc neorientuju. Takže za to pardon - určitě by to nemělo vyznít tak, že si nevážím jednotlivce.

    Vy jste byl znechucen tím, že jsme udělali marketingovou kampaň, jejíž vedlejším efektem bylo to, že jsme získali půjčku na rok. Na tom já osobně nic špatného nevidím, nic jsme neskrývali, vše bylo transparentní, pro všechny strany výhodné... a mohl bych pokračovat do nekonečna, ale z této diskuse (i ze stran jiných diskutérů) se mi zdá, že to nemá smysl, neboť si z každé mé věty lze vytáhnout něco a napadnout to.

    No a má reakce na Vás byla prostá - mrzí mně, že jsem Vám pokazil den. Fakt to nebylo záměrně. A fakt si přeji aby se Vám to nestávalo často. Vždyť to přeci znamená, že mi na Vás záleží, nebo ne?

    Přiznám se, že už fakt nevím, co k danému tématu říct. Budu rád, když mi napíšete, co Vás vlastně tak štve a co je na mém přístupu špatně - možná to vše vyznívá jinak, než to myslím.

    Ať už se rozhodnete v této diskusi pokračovat, nebo ne, přeji Vám pěkný den!

    Honza Vlachynský

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).