Hlavní navigace

Názory k článku Nebojte se půjček přes internet

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 10. 2009 8:48

    madafaka (neregistrovaný)
    Jeste furt jste malo v dluhovych sratchkach prece, ne? Jeste dalsich minus 100tycek by urcite bodlo. Tak na co cekate?
  • 15. 10. 2009 9:21

    Občan (neregistrovaný)
    A co je na půjčce špatného? Kdo ji potřebuje, koupí si ji. Kdo je předlužený, je mu další na nic a stejně ji nedostane (ne u těchto společností).

    Nedávno jsem sám řešil koupě nového auta a větší byt. Půjčka byla nejlepší cestou, jinak bych stále chodil pěšky a bydlel v krcálku.
  • 15. 10. 2009 9:30

    Jirka (neregistrovaný)
    Bral jsem si během 10 let celkem 3 půjčky online. První byla u eBanky, přes její internetové bankovnictví. Klikl jsem, potvrdil a měl jsem.

    Další měla být od Rajfky, klikl jsem, přečetl nabídku úroku (cca 18 %) a s díky odešel.

    Bral jsem si pak půjčku od GE Money Bank. Klikl jsem, vyplnil, došel na pobočku a nabídka se nelišila od nabídky na webu. Je ale fakt, že jsem měl spíš štěstí, paní říkala, že se lišit může a že to tak i bývá. Ale jinak OK, po roce přišla i kreditka (tu jsem si nevzal), úrok byl OK, okolo 14 % p.a. Byl jsem spokojený.

    No a před prázdninami po splacení půjčky od GE jsem zase hledal nějakou šikovnou a narazil na Cetelem. V povědomí jsem očekával úrok okolo 50 %, ale jsou to asi opravdu předsudky. Nabídka byla 9,8 % p.a., což jsem neměl ani u GE. Vzal jsem ji a mám ji dodnes. Jediné, co mě na Cetelemu štve, je 5 % za předčasné splacení, ale zase nemůže být vše zadarmo :) Jejich kreditku ještě nemám.

    A nezapomeňte tento příspěvek označit jako SPAM, aby mě smazali... Je to asi divné, ale existují i nezadlužení spokojení klienti bank či úvěrových společností. Já jsem spokojený s GE a s Cetelem.
  • 15. 10. 2009 9:47

    bez přezdívky
    Asi před 7 lety jsem si bral On-line půjkču od Cetelemu. Po prozkoumání trhu byla pro mě už tehdy jasným vítězem vzhledem k úrokům a dalším poplatkům. Po zaslání vytištěné smlouvy a potřebných dokladů jsem byl ještě telefonicky osloven pracovníkem Cetelemu kvůli dopřesnění nějakých údajů a pak již nic nebránilo zaslání peněz na účet. Zaslané doklady pak Cetelem poslal bez problémů z5.
    Řekl bych, že to byla a je jedna z nejlepších nabídek na trhu. Jen mi vadí, že nelze zadat možnost bez pojištění. Přeci jen to trochu navyšuje splátku a tedy i celkové navýšení. A také v článku uvedený poplatek za předčasné splacení není úplně ideální.
    Ale v globále - spokojenost :-)
  • 15. 10. 2009 10:34

    anonymní
    Souhlas, Cetelem má často lepší sazby na trhu než banky, taky jsem s ním spokojený.

    Ale to povinné pojištěné někdy zbytečně půjčku prodražuje. Třeba já jsem OSVČ, mám jejich online půjčku (spokojenost), ale musím platit povinné pojištění, přestože ho jako OSVČ vůbec nemohu čerpat. Pracovní neschopnost neznám, nemocensky pojištěn nejsem a stejně ho musím platit. Takže tím dávám do chřtánu pojišťovny tak 150 měsíčně a to bych tu půjčku mohl mít ještě lenější. Tohle mě vážně na Cetelemu s...re.

    Jo, i s pojištěním je stále levnější než konkurence, ale prostě mě nebaví platit za něco, co v podstatě nemohu ani teoreticky využít.
  • 4. 11. 2009 17:08

    Evamora (neregistrovaný)
    Půjčit si opravdu může být rozumné rozhodnutí, když vím, že mi ta moje půjčka pomůže. To znamená nepůjčovat si na blbiny, ale jen na opravdu důležité věci, které budu schopna splácet. Všechny ty hrůzné příběhy o ztrátě střechy nad hlavou jsou od lidí, kteří byli líní si pořádně, k čemu se zavazují, jak, kolik a kdy mají splácet.
  • 12. 11. 2015 10:34

    PetraKadlecová (neregistrovaný)
    14. 7. 2016 8:11 redakčně smazáno, důvod: Nepovolená reklama.
  • 12. 1. 2018 9:53

    Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct! (neregistrovaný)

    Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct!
    Jste v současné situaci v potížích nebo vás hrozí v potížích?
    Tímto způsobem vám dáváme možnost vyvíjet nový vývoj.
    Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se snaží, aby jim poskytli šanci. Každý si zaslouží druhou šanci a od té doby, co vláda selže, bude muset pocházet od ostatních.
    Žádná částka není pro nás příliš šílená a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou.
    Žádné překvapení, žádné další náklady, ale jen dohodnuté částky a nic jiného.
    Už nečekejte a komentujte tento příspěvek. Uveďte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na pastorosasben@ou­tlook.com

    Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct!

  • 13. 5. 2018 12:26

    Josef Pavel (neregistrovaný)

    Rychlá půjčka: josef56775@sez­nam.cz Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50000 Kč do 500.000.000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na výši půjčky, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 3 až 25 závislosti na výši úvěru. I na vás provádět měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email: josef56775@sez­nam.cz

  • 18. 5. 2018 14:29

    Marcela Klempárová (neregistrovaný)

    Ahoj všichni, Jmenuji se Marcela Klempárová (marcelaklem04@gma­il.com). Stále hledáte pujcku pro vaše osobní nebo obchodní úcely. Nemusíte hledat jinde, protože senátor Peter Krajcovic vám pujcku pujcí, že chcete 100% záruku, pokud splníte požadavky na úver. Dostal jsem úver ve výši 5.000.000 EUR na 10 let dne 12.03.2018 od senátora Petra Krajcovice s e-mailovou adresou senatorrpwalter@hot­mail.com nebo WhatsApp císlo +1 (518) 558-5338 nebo na našich webových stránkách: http://spkinvestment.com/. On je opravdu seriózní veritel. Dostal jsem úver, abym vyplatil špatné bankovní dluhy, které témer vzaly moje podnikání a bydlení, a také pro expanzi mé obchodní cinnosti v zahranicí. Kontaktujte jej dnes, pokud pujdete opravdu vážne. Mám dukaz a dám to každému, kdo to potrebuje. Díky a Buh vám žehná.

  • 15. 6. 2018 1:15

    Ben Ahmed (neregistrovaný)

    Potřebujete naléhavou půjčku, abyste se dostali ze svého finančního problému, byli jste odmítnuti bankami ve vaší zemi a potřebujete naléhavou půjčku, kontaktujte nás dnes v Cincinnati Financial Corporation Inc, Pomáháme, když ostatní nemohou!

    * Vypůjčte si cokoliv až do výše 1.000.00 až 100.000.000,00.

    * Vyberte splátku od 1 do 10 let.

    Kontaktní email: (flsclassified@gma­il.con)

    Díky za váš čas,
    S pozdravem,
    Ben Ahmed.

  • 19. 6. 2018 13:34

    charles lawhorn (neregistrovaný)

    Najděte rychlou a pohodlnou žádost o půjčku, abyste zaplatili účty, založili nový podnik nebo refinancovali své projekty za nejlevnější úrokovou sazbu ve výši 2%. Minimální úvěrový limit je 5 000 euro až 5 000 000 eur, kde získáte další informace o tom, jak získat svůj úvěr, a to na adrese stjamesservice669@gma­il.com

  • 15. 6. 2018 18:04

    NALÉHAJTE NABÍDKU NABÍDKU (neregistrovaný)

    NALÉHAJTE NABÍDKU NABÍDKU
    Vážení žadatelé o půjčky. Jsme certifikovaní věřitelé úvěrů, kteří nabízejí úvěr lidem, kteří potřebují L oa n s. Poskytujeme půjčky za účelem podnikových investic, daní, dluhů , směnky, OFW atd. S 3% sazbou. Chcete, aby se stalo podnikání a potřebujete kapitál? Vaše pomoc je jemná. Dáme vám veškerý kredit ve výši levné a přístupné pouze za 3%. Jsme certifikovaní, důvěryhodní, spolehliví a efektivní.
    Napište nám: bestwayloan33@gma­il.com
    Díky.
    BEST WAY LOAN COMPANY.

  • 20. 6. 2018 2:28

    3% úvěrová nabídka (neregistrovaný)

    Potřebujete finanční pomoc jakéhokoli druhu? Osobní půjčky? Podnikové půjčky? Hypoteční úvěry? Zemědělské financování a financování projektů? Dáváme 3% úrokové půjčky! Kontakt: (gkfinance01@gma­il.com)

    S pozdravem,
    Pane Daniel
    gkfinance01@gma­il.com

    3% úvěrová nabídka

  • 4. 7. 2018 0:23

    Blank ATM Card (neregistrovaný)

    Získání víza / MasterCard se jednoduše zjednodušilo, nyní můžete od nás žádat prázdné karty s platnými čísly karet. Jedná se o speciální nabídky, které přicházejí s připočítanými finančními prostředky za levné sazby

    Každá karta má zálohu 500 000 a více. Záleží na tom, jak chcete.
    Poznámka: Budete mít přístup online k účtu, z něhož jsou peníze připisovány.
    odpovězte mi zpět na jednu z těchto karet na adrese: atmblankcard10@gma­il.com

  • 30. 7. 2018 12:50

    Maria (neregistrovaný)

    Ahoj, pane a paní
    Mám kapitál ve výši 5 000 000 EUR, který bude použit k poskytnutí soukromých půjček
    krátkodobě a dlouhodobě v rozmezí od 2000 do 800.000 € pro každou vážnou osobu
    chtějí tuto půjčku. 2% až 4% úroky ročně v závislosti na půjčené částce, protože
    Nechci porušovat zákon o lichvě. Můžeš
    splácet v maximální výši 5 až 20 let v závislosti na půjčené částce. Více
    informace, které můžete kontaktovat mnou prostřednictvím e-mailu: mvargaspuyo1@gma­il.com
    POZNÁMKA / NEŽÁDOUCÍ SABTENIR
    Děkuji.

  • 31. 7. 2018 11:42

    Carol Samba (neregistrovaný)

    Ahoj všichni, pokud potřebujete naléhavé finance nebo půjčku, laskavě kontaktujte tuto legitimní úvěrovou společnost e-mailem (daisy_hernan­dez511@aol.com) Neděkujte mi teď, děkuji mně později. opět tu je email: daisy_hernandez511@a­ol.com

  • 2. 8. 2018 3:31

    linda moore (neregistrovaný)

    Dobrý den jsem jménem Jose Evans jménem a žiji ve Spojeném království Rád bych mluvil o dobrotivosti Boha v mém životě po tolika měsících, kdy jsem se snažil dostat půjčku na internetu a byl jsem scammed, takže jsem se zoufalý dostat půjčku od legitního věřitele on-line pak jsem viděl komentář od přítele Waltera Chad a on mluvil o této legit úvěrové společnosti, kde on dostal jeho půjčku rychle a snadno bez stresu, takže mi představil muž nazvaný MR. George Franklin, který řídí firmu George Franklin Loan Firm, tak jsem požádal o půjčku ($ 300,000.00usd) s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2,0%, takže úvěr byl schválen a uložen na můj bankovní účet, který jsem získal moje půjčka, aby mé zlomené podnikání běží a také splatit své účty, tak jsem radí všem z vás, kteří mají zájem získat půjčku rychle a snadno laskavě kontaktovat úvěr společnosti e-mailem: (georgefranklin­creditcompany@gma­il.com) dostat jakoukoli půjčku, kterou potřebujete dnes, díky, když čtete největší svědectví svého života. E-mail: georgefranklin­creditcompany@gma­il.com nebo WHATSAPP: +19292227999

  • 7. 8. 2018 2:45

    Philip Ray Hudson (neregistrovaný)

    Ahoj všichni, jsem zde, abych svědčil o tom, jak jsem dostal svůj úvěr od Larryho Finance poté, co hodně falešných věřitelů mi odepřelo možnost získat půjčku zde v tomto fóru. Pan Larry Scott Gregory mi pomohl s rodinou s půjčkou 35 000 Kč. Poté, co jsem ztratil téměř 1000 Kč na podvodníky. Pan Larry Scott Gregory mě ujistil, že mi pomůže, zpočátku jsem odmítl uvěřit, až se konečně setká s jeho slibem.

    Pokud potřebujete originální půjčku, musíte ji okamžitě kontaktovat emailem: larryfinance@y­ahoo.com nebo WhatsApp: +2348125943569.

    S pozdravem
    Philip Ray Hudson

  • 9. 8. 2018 0:52

    Paní Deborah Fuchsová (neregistrovaný)

    Ahoj všichni Jsem paní Deborah Fuchs jménem, ​​chci použít toto médium upozornit všechny žádající o úvěr být velmi opatrný, protože existují podvody všude před několika měsíci jsem byl finančně napjatý, a kvůli mé zoufalství jsem byl scammed několika on-line věřitelů. Skoro jsem ztratil naději, dokud můj přítel neodkázal na velmi spolehlivého věřitele nazvaného Carlo Josep, který mi půjčí nezajištěný úvěr ve výši 50 000,00 USD do 1 hodiny bez stresu. Pokud potřebujete jakýkoli druh úvěru, kontaktujte ho nyní prostřednictvím: (globalemirates­loanmortgage@gma­il.com) Používám toto médium k varování všech uchazečů o úvěr kvůli peklu a těžkým časům, které jsem prodělal v rukou těch podvodných věřitelé, a nechci ani můj nepřítel projít takovým peklem, že jsem prošel v rukou těch podvodných on-line věřitelů, chci také, abyste mi pomohli předat tuto informaci ostatním, kteří potřebují půjčku jakmile obdržíte také svůj úvěr od pana Carla Josepa, modlím se, aby mu Bůh požehnal a jeho rodinu s dlouhým životem.

    E-mail: globalemirates­loanmortgage@gma­il.com

    Bůh mu požehnal navždy
    Paní Deborah Fuchsová

  • 13. 8. 2018 13:36

    Ekaluna (neregistrovaný)

    Individuální finanční půjčka pro všechny žadatele v České republice, nízké úrokové sazby, příznivé podmínky nabídky. Nabízím půjčky až do výše 60.000.000, - Kč bez garance majetku a bez kontroly registrů. Úvěru můžete také využít ke sloučení svých závazků nebo k zaplacení exekuce. Spravedlivé a spolehlivé jednání jsou zaručeny. Vezměte si celý úvěr a vyplácet peníze do 24 hodin. Použijte na email: ekalunapujcka@sez­nam.cz
    WhatsApp: +33 7 55 16 15 51

  • 20. 8. 2018 0:22

    Jacob William (neregistrovaný)

    Ahoj.

    Jmenuji se Jacob Williams z Prahy. Muj e-mail je jacobwilliam490@gma­il.com. Stále máte financní potíže? Jsem zde, abych svedcil o pujcce 250.000 Kc, kterou jsem dostal od pana Daniela Lukase. On je opravdu dustojný veritel a vule pomáhat nekomu s úverem. Mužete kontaktovat pana Lukase na adrese daniellucas634@hot­mail.com za vaši pujcku a on vám pomuže.

  • 24. 8. 2018 2:31

    nacy (neregistrovaný)

    Popis
    přímé peníze bez hodnocení BKR (nyní levné půjčky)

    Doba trvání úvěrů se pohybuje od 1 roku do 30 let.

    Použitelné jsou mezi 3000 a 5,000,000?

    Výhody na první pohled:

    - do 24 hodin, přímo v rukou nebo na bankovním účtu

    - nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy

    - termíny jsou flexibilní, můžete je vyměnit, pokud vám to vyhovuje

    e-mail: vanhognan.nacy@gma­il.com
    web whasapp: +33756849063

  • 22. 9. 2018 10:18

    Isaac Henry (neregistrovaný)

    Jmenuji se Isaac Henry z Prahy. Můj e-mail je henryi90@yahoo.com. Přijďte a uvidíte, jak se Bůh chová, požádal jsem o jiné úvěrové příležitosti a neuvědomuji si, že jsou podvodníci a podvodníci. Ale Bůh vidí mé úsilí a stres, potkal jsem loajální osobu internetu a požádal jsem o půjčku ve výši 500 000 Kč. Moji lidé, buďte velmi opatrní úvěr bez záruky a víte, že společnost je legitimní. Úvěrová společnost přišla zachránit. Potřebovala jsem to nejvíce, nejdříve jsem nevěřil, že řešení mé žádosti bylo tak šťastné, že jsem vrcholem světa. Co je v mém životě nejdůležitější? Dnes, já a naše rodina jsme hrdí na náš vlastní dům. Dva z mých strýků použili tuto nabídku; úvěr na auto jde a druhý začíná obchodovat. To je důvod, proč chci získat svět speciální nabídku. Věřící, kteří mi pomáhají, jsou jejich spojení; daniellucas634@hot­mail.com

  • 30. 9. 2018 4:55

    Larry Scott Gregory (neregistrovaný)

    Kontaktujte nás pro naléhavý úvěr, který dnes uspokojí všechny vaše potřeby. E-mail mi nyní: larryfinance@y­ahoo.com nebo WhatsApp: +2349051442970

  • 6. 10. 2018 20:24

    Taylor Raul (neregistrovaný)

    Am Taylor Raul podle jména, taylorraul73@y­ahoo.com Po mnoha letech podvodů a podvodníků mi Bůh požehnal opravdovým věřitelem, který osoba Deniel Lucas kontaktuje: (deniellucas364@hot­mail.com) Bůh vám žehná víc.

  • 11. 10. 2018 11:45

    Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky do 48 hodin (neregistrovaný)

    Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky do 48 hodin
    Dobrý den, drahá kamarádka, jsem obchodnice, která pomáhá lidem, kteří potřebují půjčku, takže pokud máte zájem, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: lodovocantina96@hot­mail.com

  • 16. 10. 2018 14:19

    gary due (neregistrovaný)

    Hledáte půjčku? kontaktujte nás nyní za finanční pomoc na garyduefinance222@hot­mail.com

  • 16. 10. 2018 17:18

    michel (neregistrovaný)

    FINANCNÍ INSTITUCE na pomoc(economi­e.finance92@gma­il.com)

    e-mail:economie­.finance92@gma­il.com

    Prístupná pujcka každých 24 hodin
    Jsem clenem mnoha bank a v bankách mám spoustu kapitálu. Potreboval jste soukromé pujcky splnit financní potíže, aby konecne dostat ven ze slepé ulicky, ve které jsou umísteny banky, s odmítnutím souboru žádosti o úver, jsme skupina financních odborníku schopný pujcujete peníze. potrebujete a za podmínek, které usnadní váš život.
    Vyrábíme pujcky v rozmezí od 1 mesíce do 30 let a platíme mezi 2000 a 10 000 000 €.
    Naše úroková sazba je 2% rocne, zde jsou oblasti, ve kterých mužeme pomoci:
    * Financní
    * Hypotecní úver
    Investicní úver
    * Auto úver
    * Konsolidacní dluh
    * Kupní vykoupení
    * Osobní pujcka
    * Jste zaregistrováni
    * Zakázat zákazu a nemáte prospech bank nebo lepší Máte projekt a vy budete muset **** kontaktujte me a já vám pomuže.

    e-mail:economie­.finance92@gma­il.com

  • 16. 10. 2018 20:51

    patricia (neregistrovaný)

    3 jednoduché kroky pro půjčování online. Zaregistrujte se, schvalujeme 24 hodin a získáme půjčku ve Wells Fargo

    Viceprezident: vévoda Elizabeth Ashburn
    420 Montgomery Street, [2]
    San Francisco, Kalifornie, USA
    www.wellsfargo.com
    Aplikace Whats-app: +12079493919
    patriciahoffman­.loanfirm@yaho­o.com

  • 19. 10. 2018 9:51

    Allen (neregistrovaný)

    Právě jsem obdržel úvěr ve výši 430000 Kč ze společnosti Josef Pavel, kontaktujte josef56775@sez­nam.cz pro více informací

  • 19. 10. 2018 14:22

    Bohdan Anezka (neregistrovaný)

    Ahoj všichni, jmenuji se Bohdan

    Anezka. Můj e-mail je

    anezkabohdan@gma­il.com Stále

    hledáte půjčku pro osobní nebo

    obchodní účely? Nemusíte hledat

    jinde, protože Daniel Lucas Vám

    půjčí 100%, pokud splníte podmínky

    úvěru. Dostal jsem úvěr ve výši 500

    000,00 za 7 let od Daniel Lucas s

    e-mailovou adresou

    daniellucas364@hot­mail.com Je

    opravdu věrný věřitel. Dostal jsem

    úvěr na splacení špatných

    bankovních dluhů, které téměř

    převzaly moji společnost i doma,

    stejně jako rozvoj mého podnikání v

    zahraničí. Kontaktujte jej dnes za

    půjčku, pokud opravdu hledáte

    půjčku. Mám důkaz a dám ho každému,

    kdo to potřebuje. Děkuji vám a Bůh

    vám žehná.

  • 4. 11. 2018 12:21

    steve (neregistrovaný)

    Ahoj,
         Jste v hledání spolehlivého věřitele, unaveni tím, že ho odmítáte bankami a hypotékou, jste unaveni hledáním finančních prostředků na financování vašeho podnikání nebo jste finančně v rozpacích, že nemůžete platit svůj dluh a směnky? Myslíte si, že získáte finanční pomoc? zatímco teď už nepospíchejte a chyťte si Garantovaný a zajištěný úvěr, kontaktujte nás na adrese: financialservi­cesolution@gma­il.com

  • 16. 11. 2018 0:25

    donaldpatrickloancompany@gmail.com (neregistrovaný)

    Ahoj,
    Hledáte podnikatelskou půjčku, osobní půjčku, hypotéku, úvěr na auto, půjčky, úvěry na konsolidaci dluhů, nezajištěné půjčky, rizikový kapitál atd., Nikoliv jejich úvěrová řešení! Jsem Donald Patrick, soukromý věřitel, který půjčuje podnikům a jednotlivcům za nízkou a cenově dostupnou úrokovou sazbu ve výši 2%. Zájem? Kontaktujte nás, abychom zpracovali úvěr po převodu do 48 hodin. Kontakt: donaldpatricklo­ancompany@gma­il.com
    aplikací

    Bůh žehnej
    Pan Donald Patrick

  • 25. 11. 2018 22:34

    PanReko (neregistrovaný)

    Nevidím jediný důvod bát se online půjček, jedná se o velmi pohodlný a hlavně rychlý způsob jak si peníze půjčit a musím říct, že online půjčka mi už několikrát zachránila krk. V dnešní době jsou tu navíc srovnávače půjček jako třeba https://www.bezvamoney.cz/ , díky čemuž jsem si jistý, že dostanu právě tu nejvýhodnější nabídku.

  • 12. 12. 2018 15:23

    masondo Angela (neregistrovaný)

    Ukončete teď své finanční starosti: Jmenuji se Masondo Angela ze Spojeného království. Mohu se usmát, že ten, který se bojí boha, který získal 90 000 dolarů, Usd a dva moji kolegové také bez problémů dostali půjčky od tohoto muže. Radím vám, abyste si nevybrali nesprávnou osobu, určitě budete požádáni o půjčku v hotovosti pro svůj projekt a navzájem. Napsal jsem tento příspěvek, protože biskup Eliáš mě přiměl, abych se cítil požehnaný svým půjčkám. Je to skrze kamaráda, že jsem se setkal s tímto čestným a velkorysým Bohem, který se bojím člověka, který mi pomohl dostat tento fond, abych zaplatil půjčku svého života, potřebujete finanční pomoc, jste uvízli, nemáte přístup k bankovnímu úvěru nebo ne prospěch banky k financování vaší výstavby, rozvoj nemovitostí, rozvoj vašeho podnikání vaše vlastní podnikání, musíte vidět a vydělávat peníze, špatný úvěr nebo potřebujete peníze k zaplacení účtů nebo dluhů. Proto doporučujeme, abyste tam šli, kontaktujte nás a setkat se s vámi za služby, které o ně požádáte. Kontaktní adresa: bishopelijahlo­anfirm002@hot­mail.com
    WhatsApp: +2349035555247

  • 13. 12. 2018 13:21

    Cynthia Corvin (neregistrovaný)

    Jmenuji se můj Cynthia Corvin. Žiji na Ukrajině dnes jsem šťastná žena? Potřebuji použít tentokrát, abych všem lidem říkal, jak jsem dostal svůj úvěr od tohoto upřímného a Boha, který se bojí, že půjčuje člověku, který mi pomůže půjčkou ve výši 140.000 dolarů, kontaktujte ho. pokud potřebujete také půjčku bez jakéhokoliv problému jménem Bishop Elijah email {bishopelijah­loanfirm002@hot­mail.com} mu řekněte, že to je paní Cynthia Corvinová, která vás odkazuje na kontakt E-mail: (bishopelijah­loanfirm002@hot­mail.com) WhatsApp: +2349035555247

  • 25. 12. 2018 11:47

    daniel Lucas (neregistrovaný)

    Daniel Lucas jménem. Máte problémy se ztrátou Jste ztratili bankovní nabídky a další finanční instituce? Pokud máte dlužník dlužníka, jste unaveni výběrem pohledávek, podnikněte kroky s námi. Naše společnost poskytuje pomoc vhodnou pro vaše individuální potřeby. Zjednodušené postupy, formality na minimum. Rychlá hotovost na doklad a stejný certifikát s dobrou kreditní historií. Jsme klientem od počátku spolupráce na uspokojivý konečný kontakt: daniellucas634@hot­mail.com

  • 26. 12. 2018 13:30

    johnsmart (neregistrovaný)

    Jste ve finančním zmatku?
    Máte finanční potíže? Máme odpověď na vás. Rychle a vážně se registruje. naše úroková sazba činí 2%. Všechno bude snadné a podvod zdarma. Další informace o kreditu
     
      kontaktujte naše agenty na adrese:
      kopalovax1@sez­nam.cz
      johnsmartss@ou­tlook.com

    Úvěr můžete získat 24 hodin po skončení půjčky.

  • 10. 1. 2019 20:57

    Mehmet Hakan (neregistrovaný)

    Získejte nejvýhodnější finanční půjčku za nízké úrokové sazby, která je neměnná po celou dobu splácení úvěru. Úroková sazba od 2%. Můžete požádat o půjčku až do výše 10 000 000 Kč. V případě schválení úvěru okamžitá platba finančních prostředků. Jsem zárukou spravedlivé a spolehlivé dohody. Můžete také použít úvěr ke sloučení Vašich současných závazků. Tato nabídka je platná pro celou Českou republiku. Email: mehmethakan117@gma­il.com

  • 11. 1. 2019 23:06

    Emilian (neregistrovaný)

    Vážení uchazeči o půjčky

    Jste jakékoli finanční potíže? Chcete začít podnikat? Tato úvěrová společnost byla založena celosvětovou organizací zabývající se lidskými právy, jejímž jediným účelem bylo pomoci chudým a lidem, kteří mají finanční potíže. Pokud byste chtěli požádat o půjčku, obraťte se na nás s podrobnostmi prostřednictvím e-mailu. E-mail: {emilianotrus­tfunding@linux­mail.org} nebo {emilianotrus­tfundings@gma­il.com)

    Název:
    Částka půjčky:
    Doba trvání úvěru:
    Mobilní číslo:

    Díky a Bohu požehnaný
    DŮVĚRNÉ
    Emilian

  • 12. 1. 2019 8:21

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS (neregistrovaný)

    When It Comes To Personal Loans * Business Loans etc., Contact Us Today Via E-mail: SuiteCapitals@gma­il.com ( SuiteCapitals@pos­t.com ) It’s Imperative To Work With The Right Company. We Help You Get The Best Rate For Your Business Loan Regardless Of Your Credit!!! If You Are Looking For A Personal Loans * Business Loans etc., You Have Come To The Right Place. Contact Us Today For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gma­il.com ( SuiteCapitals@pos­t.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gma­il.com ( SuiteCapitals@pos­t.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gma­il.com ( SuiteCapitals@pos­t.com )

    Kindly write us back with the loan information;
    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gma­il.com ( SuiteCapitals@pos­t.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gma­il.com ( SuiteCapitals@pos­t.com )

  • 12. 1. 2019 23:57

    jackson24 (neregistrovaný)

    Gulf International Loans & Investments je mikrofinanční instituce poskytující úvěry lidem
    kteří o ni požádají s úrokovou sazbou až 2%.
    Když zákazník požádá o půjčku, zpracovává požadovaný úvěr po dobu 48 hodin.
    Mezinárodní úvěry a investice v Perském zálivu se velmi liší od všech ostatních mikrofinancování, a to rychle
      zpracování úvěrů a mnoho dalších. Vydáváme půjčky od 50 000 do 900 000 dolarů.
    Takže pospěšte si a uchopte tuto příležitost, abyste splnili svůj sen o koupi domu,
    vaše senové auto a žít život, o kterém vždycky sníte. Kontaktujte naše recepce
    (e-mail: info@gulfnati­onalassets.com) nebo navštívit naše webové stránky pro více informací a přehlednost (www.gulfnationalassets.com)
    nebo nám zavolejte na +35723000149
    Vaše spokojenost a finanční úspěch je naším cílem a vaše spolupráce s námi bude dobrou zkušeností.

  • 13. 1. 2019 22:53

    jackson24 (neregistrovaný)

    Gulf International Loans & Investments je mikrofinanční instituce poskytující úvěry lidem
    kteří o ni požádají s úrokovou sazbou až 2%.
    Když zákazník požádá o půjčku, zpracovává požadovaný úvěr po dobu 48 hodin.
    Mezinárodní úvěry a investice v Perském zálivu se velmi liší od všech ostatních mikrofinancování, neboť je rychlá
      zpracování úvěrů a mnoho dalších. Vydáváme půjčky od 50 000 do 900 000 dolarů.
    Takže pospěšte si a uchopte tuto příležitost, abyste splnili svůj sen o koupi domu,
    vaše senové auto a žít život, o kterém vždycky sníte. Kontaktujte naše recepce
    (e-mail: info@gulfnati­onalassets.com) nebo navštívit naše webové stránky pro více informací a přehlednost (www.gulfnationalassets.com)
    nebo nám zavolejte na +35723000149
    Vaše spokojenost a finanční úspěch je naším cílem a vaše spolupráce s námi bude dobrou zkušeností.

  • 19. 1. 2019 14:55

    Shaz Luhan (neregistrovaný)

    Požádejte o své podnikání a úvěr na bydlení dnes ve výši 3% a získejte své
    úvěru do 24 hodin. kontaktujte shaznay710@gma­il.com
    vyplněním níže uvedeného formuláře žádosti o úvěr.

    Název:
    Země:
    Telefonní číslo:
    Stáří:
    Obsazení:
    Částka potřebná k půjčce:
    Doba trvání:

  • 20. 1. 2019 14:28

    Helena Karas (neregistrovaný)

    Ahoj lidi. Jmenuji se Helena Karas z Praha 8. V pondelí 07/01/19 dostal jsem úver ve výši 15.000.000 Kc od Peter Krajcovic za nemovitost v Praze 2. Správný e-mail pana Krajcovic je senatorrpwalter@hot­mail.com. Jeho úver je 100% garantován. Kontaktujte jej, pokud stále hledáte pujcku.

  • 7. 2. 2019 10:46

    Nabízím vám jediný finanční úvěr (neregistrovaný)

    Nabízím vám jediný finanční úvěr od přímého investora ve výši 50 000 až 50 000 000 eur. Tato nabídka platí pro všechny a pro všechny občany. Splatnost tohoto úvěru může být stanovena na 240 měsíců s možností předčasného splacení za jakoukoli cenu a bez zvýšení. Vezměte si svůj kredit a zaplatíte své prostředky do 24 hodin. Chcete-li půjčit, napište na: e-mail: hillarryphill772@gma­il.com

  • 14. 2. 2019 2:10

    Adrian Bayford (neregistrovaný)

    Ahoj,

    Potřebujete legitimní a rychlou půjčku?

    Zaregistrujte se a získejte okamžitě svůj úvěr!

    Poskytujeme finanční pomoc lidem, kteří hledají půjčky. Úvěrové financování a pracovní kapitál pro zahájení nového podnikání nebo rozšíření stávajících činností. Náš úvěr je nabízen s příznivou úrokovou sazbou ve výši 2%. Zúčastněné strany by nás měly kontaktovat e-mailem pro další informace: (adribay0008@gma­il.com)

  • 14. 2. 2019 13:17

    lisa (neregistrovaný)

    chci poděkovat mr westhood of apexloans za to, že mi půjčil v hodnotě 34000 $. jsem několikrát scammed různými falešnými společnostmi, které předstírají, že půjčitelé půjčky, dokud jsem nebyl představen apexloans kdo mi dal půjčku, pokud potřebujete naléhavý úvěr dnes vyhýbat se scammed a kontaktovat apexloans e-mailem: apexloans@yahoo.com

  • 17. 2. 2019 1:23

    Adrian Bayford (neregistrovaný)

    Ahoj,

    Potřebujete legitimní a rychlou půjčku?

    Zaregistrujte se a získejte okamžitě svůj úvěr!

    Poskytujeme finanční pomoc lidem, kteří hledají půjčky. Úvěrové financování a pracovní kapitál pro zahájení nového podnikání nebo rozšíření stávajících činností. Náš úvěr je nabízen s příznivou úrokovou sazbou ve výši 2%. Zúčastněné strany by nás měly kontaktovat e-mailem pro další informace: (adribay0008@gma­il.com)

  • 17. 2. 2019 1:37

    linda moore (neregistrovaný)

    Ahoj všichni,
    Moje jméno je paní Ralph Laurenová, žiji v USA a život stojí za to pohodlně pro mě a mou rodinu pohodlně žít a já jsem opravdu nikdy neviděla dobrotu, která se mi v mém životě ukázala tolik jako já jsem bojující maminka se dvěma dětmi a byla jsem procházel vážným problémem, když se můj manžel setkal s hroznou nehodou posledních dvou týdnů a doktoři říkají, že musí projít choulostivým chirurgickým zákrokem, aby mohl znovu chodit a nemohl jsem si dovolit účty za jeho operaci, pak jsem šel do banka za úvěr a oni mě zase říkají, že nemám žádnou kreditní kartu, odtud jsem běžel k mému otci a on nebyl schopen pomoci, pak když jsem procházel google odpovědi a narazil jsem na úvěr věřitele MR. George Franklin, který poskytuje půjčky za přijatelnou úrokovou sazbu ve výši 2% a já jsem slyšel o tolika podvodech na internetu, ale v této zoufalé situaci jsem neměl jinou možnost, než abych se pokusil a překvapivě to bylo všechno sen, dostal jsem půjčku ve výši 95 000 USD a já jsem platil za operaci svého manžela a děkuji Bohu dnes je v pořádku a může chodit a pracuje a břemeno je už tak daleko na mě a můžeme se dobře živit a moje rodina je šťastná dnes jsem řekl svému já, že já budu nahlas k světu zázraků Boží mi prostřednictvím tohoto Boha, který se bojí věřitele MR. George Franklin a já radím každému, kdo má opravdovou a vážnou potřebu půjčky, aby kontaktoval tohoto Boha, který se bojí muže prostřednictvím své e-mailové adresy společnosti: georgefranklin­creditcompany@gma­il.com nebo WHATSAPP: +19292227999
    Paní Ralph Laurenová

  • 18. 2. 2019 9:41

    24hodinová půjčka, rychlá a snadná. (neregistrovaný)

    Jsem profesionální půjčovatel soukromých půjček. Jsem registrován, abych poskytoval půjčky za velmi nízkou sazbu ve výši 3% ročně. Spolupracuji s týmem odborníků jako štáby a vydávám půjčky na stejný den. Všechny druhy půjček, jako jsou půjčky na záchranu, půjčky na konsolidaci dluhu, auto, vozidlo, půjčky na kamióny, podnikatelské půjčky, financování / financování, hypotéky, studentské půjčky, úvěry na zemědělství, půjčky na výstavbu a mnoho dalších.

    Výkonný ředitel a zakladatel.
    Rod Financing Ltd.
    EMAIL: rodfinancing@gma­il.com
    Webová stránka: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing

  • 20. 2. 2019 16:06

    Pani Patricia Kingsman (neregistrovaný)

    VITAJTE NA PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman­.loans2016@gma­il.com Naším cieľom je poskytnúť vynikajúce profesionálne služby.

    Ste obchodný muž alebo žena? Nachádzate sa v nejakom finančnom neporiadku alebo potrebujete finančné prostriedky na začatie vlastného podnikania? Potrebujete úver na začatie peknej Malé a stredné podnikanie? Máte nízke kreditné skóre a máte ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk a iných finančných inštitúcií ?.

    Naše pôžičky sú dobre poistené pre maximálnu bezpečnosť je našou prioritou, Naším hlavným cieľom je pomôcť vám získať služby, ktoré si zaslúžite, Náš program je najrýchlejší spôsob, ako dostať to, čo potrebujete v momente. Znížte svoje platby, aby ste znížili nároky na mesačné výdavky. Získajte flexibilitu, s ktorou môžete využiť akýkoľvek účel - od prázdnin, po vzdelanie až po jedinečné nákupy

    Ponúkame širokú škálu finančných služieb, ktoré zahŕňajú: osobné pôžičky, konsolidačné úvery, obchodné úvery, vzdelávacie úvery, hypotekárny úver, nezabezpečený úver, hypotekárne úvery, vyplácanie pôžičiek, študentské pôžičky, komerčné pôžičky, Developerské úvery, akvizičné úvery, stavebné úvery s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2% za zrušenie pre fyzické osoby, spoločnosti a právnické osoby. Získajte to najlepšie pre vašu rodinu a vlastné vysnívaný domov, rovnako ako náš systém všeobecných úverov.

    PONÚKAME VŠETKY DRUHY PÔŽIČIE - ŽIADAJTE SA NA PRÍSLUŠNÉ PÔŽIČKY.

    Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií: patriciakingsman­.loans2016@gma­il.com
    Láskavo nám napíšte späť informácie o pôžičke;

    INFORMÁCIA O POSKYTOVATEĽA ÚVEROV

    1) úplné názvy:
    2) Štát:
    3) adresa:
    4) Štát:
    5) Pohlavie:
    6) Rodinný stav:
    7) Povolanie:
    8) Telefónne číslo:
    9) Mesačný príjem:
    10) Next of Kin:
    11) Požadované množstvo úveru:
    12) Trvanie úveru:
    13) Účel úveru:
    14) Špecifický dátum, kedy potrebujete úver:

    Ak máte záujem získať úver potom láskavo napíšte nám s pôžičkou požiadavku.
    Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií: patriciakingsman­.loans2016@gma­il.com

    S úctou,
    Pani Patricia Kingsmanová
    patriciakingsman­.loans2016@gma­il.com

    Tešíme sa, že vás budeme čoskoro informovať

    Zainteresované žiadatelia by mali nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: patriciakingsman­.loans2016@gma­il.com

  • 22. 2. 2019 1:17

    Adrian Bayford (neregistrovaný)

    Dobrý den,

    Máte nějaké legitimní a sofistikované platební prostředky?

    Zaregistrujte se a získejte okamžitě svůj úvěr!

    Poskytujeme finanční pomoc osobám, které hledají půjčky. Financování půjček a pracovní kapitál pro zahájení nového podnikání, které rozšiřuje stávající aktivity. Náš úvěr je nabízen s příznivou úrokovou sazbou ve výši 2%. Zúčastněné strany by nás měly kontaktovat e-mailem: (adribay0008@gma­il.com)

  • 22. 2. 2019 19:34

    Adrian Bayford (neregistrovaný)

    Hello,

    Do you need a legitimate and fast loan service?

    Sign up now and get your loan urgently!

    We provide financial advice to individuals seeking loans. Credit financing and working capital to start a new business or to expand existing activities. Our loan is offered with a favorable interest rate of 2%. Interested parties should contact us by e-mail for further information: (adribay0008@gma­il.com)

  • 6. 3. 2019 20:44

    james walker (neregistrovaný)

    "Pokusili jste se získat úvěry od bank bez úspěchu ?, Naléhavě potřebujete peníze, abyste se dostali z dluhu? Potřebujete peníze na expanzi nebo založení vlastního podnikání? Získejte půjčku od jedné z předních úvěrových společností v USA 24hodinová půjčka je jednou z největších pojištěných úvěrů ve Spojených státech a přátelští a zkušení zaměstnanci jsou schopni rychle řešit váš požadavek a efektivně. Pro více informací zadejte svou e-mailovou adresu: jameswalkerlo­anfirm257@gma­il.com nebo whatsapp +2347086590212

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).