Hlavní navigace

Názory k článku Kupte si nejdražší dovolenou!

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2002 13:16

      (neregistrovaný)

    Důležitý článek, ale ještě nějaké informace chybí. Když jsem jel na dovolenou tak jsem si také vybíral pojištění. A protože pracuji v pojišťovně, věděl jsem, co mám hledat. Až mě překvapilo, jaké všechny možné výluky jsem našel. Nejvíc mě zaskočila tahle: "působením mikrobiálních jedů,....". Už si tu přesnou citaci nepamatuji, ale pochopil jsem to tak, že když mě cokoliv kousne, píchne, štípne, uštkne, stejně tak otrava z jídla jsou všechno předněmtem výluky. Na pojišťovnu, která toto pojištění poskytuje jsem poslal e-mail, stejně tak na jejich asistenční službu, jestli je to opravdu tak, a ani mi neodpověděli.
    Další věc je výše plnění. Jednak jde o limit nákladů (který se může lišit o miliony, nebo být i neomezený) a jednak o to, jak se o ně ta pojišťovna hodlá dělit s mojí zdravnotní pojišťovnou. Ty slušné mají napsáno, že "klient dává plnou moc k tomu, aby si XY pojišťovna mohla vymáhat po jeho zdravotní pojišťovně část nákladů (odpovídající tomu, kolik dané ošetření stojí u nás)", některé to ale mají napsáno obráceně a to tak šalamounsky, že bych se mohl domnívat, že XY pojišťovna zaplatí právě ten rozdíl a o zbytek ať se du hádat na svojí zdravotní pojišťovnu.

  • 22. 10. 2002 13:23

    Libor (neregistrovaný)

    Článek říká, že jsou různé pojišťovny, různé podmínky a různé ceny. To mi přijde trošku málo.

    Očekával bych, že článek přinese srovnání cen u našich pojišťoven týdenního výletu do rakouských Alp s lyžováním na upravených sjezdovkách, pak srovnání pro snowboarding mimo sjezdovky, a pak třeba potápění v Chorvatsku. To by ale autor musel ty podmínky a ceníky jednotlivých pojišťoven nejdřív pročíst, že.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).