Celoživotně se stravuji v práci /ve školních jídelnách/ a 100% vím, že kradou více či méně všechny kuchařky a jejich pomocnice a všichni kolem se tváří, že o tom neví. Stačí je jen několikrát náhodně vidět při odchodu ze zaměstnání s plnými igelitovými taškami dnes a denně, to mi tady nikdo nevymluví, sám jsem toho byl mnohokrát svědkem při současném odchodu ze zaměstnání, kdy se prohýbaly pod tíhou svých "nákupů". Kontroly jsou nedostačující a jen "naoko", protože vedoucí kuchyně-hospodářky v tom jedou zřejmě taky.
Přesně tak... Dostáváme v práci, kde vaří Aramark, tak směšné porce, že už tam většina lidí raději ani nechodí a buď si nosí jídlo z domova, nebo chodí do okolních restaurací, i když na to nedostane od firmy příspěvek.
Když kuchařka omylem nabere v guláši 4 kousky tlustého masa místo obvyklých 3, klidně věnuje minutu tomu, aby ten "přebývající" kousek masa shodila zpátky do kastrolu...
A pak při odchodu z práce člověk potká šéfkuchařku, která táhne ze skladu dvě tašky narvané tak, že je šoupe po zemi...