Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Koupili jsme přes internet Viagru. A málem přišli o peníze (TEST+video) od Mochor - Dlouho jsem váhal, jestli tenhle článek mám vůbec...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 5. 2011 21:39

    Mochor (neregistrovaný)

    Dlouho jsem váhal, jestli tenhle článek mám vůbec napsat a hlavně ani nevím kam bych ho měl napsat, aby si ho mohlo přečíst co možná nejvíce čtenářů. Tým AMANTE my tuhle možnost nedal i když jsem po zakoupení jejich produktu chtěl napsat recenzi, nebylo kam a pochybuji, že by článek nechail na svých stránkách protože je podle pravdy a ne podle toho co by si přáli. Z toho důvodu také žádám případné čtenáře o umístění mého článku na lepší místo v internetu. DÍKY.
    Pánové většinou neuvádíte věk a také ani většinou nevíte o čem píšete.
    Mi je 47 a bohužel mám problémy z erekcí, je to prostě nemoc která může postihnout i mladší a nikomu to nepřeji, protože sex s milovanou ženou je přeci krásný. Na tom se jistě shodneme všichni. Nejdříve jsem zkoušel prášky na přírodní bázi volně prodejné jako AMANTE a jiné, bez účinku prostě vyhozené peníze oknem a ne malé. K lékaři se mi jít ze studu nechtělo, tak jsem zkusil VIAGRU z internetu. Byla objednaná v CZ a údajně vyrobená v Anglii a cena za balení, 4x 100 mg byla 600 Kč a platba na účet až po obdržení balíčku, účinek se přihlásil okamžitě. Vzápětí se rozpoutala kampaň proti VIAGŘE z internetu, jak muže ublížit a bůh ví co ještě, tak jsem zašel k lékaři a vše mu vysvětlil. Po absolvování trapného vyšetření mi napsal recept. Po příchodu do lékárny jsem obdržel balení VIAGRA 4x50mg za cenu 1 340 Kč. placeno hotově. Balení bylo k nerozeznání od toho z internetu a vyrobeno v Anglii, i když nejsem naivní a vím co je v dnešní době možné, troufám si tvrdit že bylo shodné s tím co jsem zakoupil na internetu, včetně účinku. Jediný rozdíl byl v ceně a to dost velký, protože za jedenu tabletu 100mg koupenou na internetu za 150 Kč bych v lékárně zaplatil 670 Kč a to považuji za okrádání které nemíním podporovat. A je mi jedno jestli někdo má nebo nemá licenci ,(která mimochodem už brzy skončí) myslím si že vložené peníze do výzkumu VIAGRI (která měla původně sloužit k léčbě úplně jiné nemoci) už mají stokrát spět. Bůh nás ochraňuj před takovými obchodníky (zloději). A teď se vyjádřete pánové,ale prosím jen ti kterých se problém týká a používají zmíněné preparáty a neznají problém jen z toho co si přečtou na internetu. Koupili byste VIAGRU na internetu nebo ne? Já tedy určitě, již jsem to udělal a koupím si ji znova. A takové narážky jednotlivců, jako já VIAGRU a k čemu možná dnes k ničemu ale promluvíme si o tom třeba zítra.
    A snad nastane doba, že v budoucnu VIAGRU a podobné preparáty nebude potřebovat nikdo, ale to je spíše utopie.
    Pánové a snad i dámy, které si přečetli můj příspěvek,díky za váš čas a přeji vám co možná nejvíce krásných a milostných zážitků strávených se svým partnerem.

  • 23. 9. 2011 1:45

    Martinasda@seznam.cz (neregistrovaný)

    No tak já už jí léta kupuji okolo 30 Kč. Za 150 to koupíš tak na inzerát v anonnci, ale to bych neriskoval.

  • 22. 1. 2015 11:12

    karel (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    Je mi 51 a tak vím o čem píšete. Nacházím se ve stejné situaci, kdy bych rád svůj problém vyřešil, ale nechci se s tím svěřovat své, v mém případě, lékařce. Taktéž jsem zprvu zkoušel různé " Amante a jiné" a vyházel tak plno peněz bez jakéhokoliv výsledku mimo průvanu v peněžence.
    Pokud mi můžete poradit, jak objednat a zakoupit "něco" co funguje, budu moc rád.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).