Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kdo má nárok na invalidní důchod? od anonym - Taky jsem byl minulý rok na "posouzení zdrav....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 1. 2012 10:26

    bez přezdívky

    Taky jsem byl minulý rok na "posouzení zdrav. stavu" a byl jsem neskutečně překvapen, když pan "lékař" mi snížil invaliditu na -30% což už nenáleží ani do 1. stupně invalid. !! Tak se můj stav podle něho zlepšil !! A přitom se za ty 2 roky prudce zhoršil !!!! Je to až neuvěřitelné co za peníze tito nelékaři dovedou a vůbec je nezajímá co bude s Vámi dál- on splnil plán !!! Dá vám radu odvolejte se ale tam to je hrozná fraška a sedí tam jeho známý nelékař teoretik Krygel , který se vám přímo vysměje do očí !!! Podat na ně ůstavní stížnost na ty lidské zrůdy , jelikož nemají ani zdaleka nis společného s lékaři ! Arogantní hyeny ! A ještě vám řekne že musí plnit plán , že se nenechá vyhodit z práce - to je odporný hnus lidi !!!!!!

  • 5. 1. 2012 10:29

    bez přezdívky

    Nejhorší že nic neposuzují , je všechno připravené a ta radost jak vám bere ID je neuvěřitelná !!!! Máte jednu ruku a jednu nohu - jste zdravý !!

  • 12. 2. 2012 19:46

    Milan (neregistrovaný)

    Milý pane, máte pravdu, posudkáři jsou lékařský odpad a bylo by třeba je postavit do řady a nemilosrdně postřílet, osobně bych se tohoto aktu i rád zůčastnil, tyto hyeny nemají mezi náma lidma co dělat.Bohužel tento stav ČSSZ v Praze nadmíru vyhovuje, státní kasa je rozkradená, a tak pojdme hurá na invalidy.Tuto funkci chce jen málokdo zastávat a tak tam sedí opravdu zkrachovalci a bezpáteřní jedinci kteří v normální lékařské praxi neuspěli.Posudkáři jsou dokonce bodově hodnoceni z odvedené práce, to, v čem to spočívá, si dovedete jistě představit.Loni v červenci jsem prodělal kontrolu invalidity a byla mi ze 3 stupně poňížena na stupeň 2, jelikož jsem to považoval za nehorázný počin, podal jsem námitku a při ní dopadnul dopadnul ještě hůře, námitková svině mi ji sundala ještě dokonce na 1.stupeň.Mezi trojkou a jedničkou jsem spadnul dolů o rozdíl bezmála sedmi tisíc jen na 5400kč a jelikož jsem samoživitelem, budu brzy asi i bezdomovcem.Letos 10.1.jsem podal tedy žalobu na ČSSZ Praha, jsem zvědav jak dopadnu, pokud neuspěji podám kasační stížnost k nejvyššímu správnímu soudu, pokud nebude úspěšná okamžitě žádám o zvýšení stupně invalidity a tak to půjde pořád dál až se s toho třeba poserou, já jim sviním dám.Těžko radit Vám, jak se zachovat, jen se ale nenechat.Podejte si rozhodně a co nejdříve novou žádost o zvýšení stupně invalidity.Na posudkovou lékařku jsem podal i stížnost na ústředí LPS v Praze pro porušení profesního postupu lékaře.Držím Vám palce, s pozdravem M.Ř.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).