Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak vypadá bankovnictví pro bohaté? Nápoj na přání a individuální služby od Richard W. Fetter - Asi projevím pro většinu čtenářů stupidní majoritní názor....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 7. 2017 8:09

    Richard W. Fetter (neregistrovaný)

    Asi projevím pro většinu čtenářů stupidní majoritní názor. Víte, ale já budu jako boháč mnohem raději obsluhován v prostorách, které budou třeba i vypadat jako Česká státní spořitelna za socíku, hlavně když ta banka bude pořádně fungovat a nebudu se muset o všem dohadovat, bude zhodnocovat mé úspory nebo mi pomáhat při podnikání, prostě bude fungovat k mé spokojenosti. Všechnu tu nádheru přece platím bance já jako klient a se mnou ostatní klienti. Přece ze svěřených úspor, z poplatků za služby nebo prostě z úroků za hypotéku. Ze všeho! A nápoj na přání? No, tak to už je zcela mimo mísu. Minerálku si přece mohu koupit v nejbližší sámošce nebo restauraci. Pivo mi v bance určitě nedají a dobře načepované už vůbec ne. A i kdyby. Na pivo se chodí do hospody. Do banky se chodí kvůli penězům.

  • 2. 7. 2017 8:12

    Richard W. Fetter (neregistrovaný)

    Pardon, chtěl jsem říci: minoritní názor, ale třeba by fakt mohl být majoritní. Prostě lesk prostor, ať si nechají, jako klient chci kvalitní služby za rozumnou cenu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).