Nakoupené pečivo uložíme do mrazničky a tím uchováme jeho čerstvost. Opravdu to funguje. Proto se v tomto případě nakoupit ve slevě dvojnásobek vyplatí:)
Jak může být takový rohlík poživatelný po rozmrazení, když už je nepoživatelný v okamžiku koupení? :-)
Děkuji nechci. Slušného pekaře mám ob ulici (a také jendoho mizerného), nakoupím si cestou na oběd nebo si pro rohlík zajdu ráno ještě před snídaní a nemusím se trmácet na okraj do hype..
Jo, tak to dělá tchyně. Nakoupí rohlíky ve velkém, když je sleva, pak je dá do mrázaku, který si jen na to pořídila, a to ještě tak, že jeden každý poctivě zabalí do alobalu. A ještě si pochvaluje, jak ušetřila.
Jenom detail, provoz mrazaku stoji radove petistovku mesicne, myslim, ze tak velke slevy na tech rohluikach zrejme neudela.....lidi jsou dost blbi. Ale proc ne..?
Vy by jste měl také využít nějaké výhodné nabídky a koupit si novou mrazničku, protože ta vám bude žrát max. 100 korun za měsíc. To jen ty hodně staré mají tak šílenou spotřebu.
Tak koukám, že jsme nejspíš švagři, máme stejnou tchini :-D.
Taky dělá to, že se nejdřív musí sežrat nejstarší sterilovaný okurky, takže ty čerstvě zasterilovaný se konzumujou po 5 letech, kdy je z nich nechutný bahno :-D?
Evidentně neumí dělat okurky. Moje máti dělá takové, že i osmileté jsou naprosto super. Ne že bychom je jedli běžně, ale nedávno jsme jedny objevili, tak jsme je zkusili a bylo to naprosto bez problémů. Čtyřleté však jíme zcela běžně a nejsou ani měkké, ani rozteklé, prostě křupou.