Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Chcete prodat byt: Sám, nebo s realitní kanceláří? od savanaN - Hezký den přeji, no tak zkušenosti s realitkami...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2008 13:28

    savanaN (neregistrovaný)
    Hezký den přeji, no tak zkušenosti s realitkami máme asi všichni různé já jsem narazila většinou na ty špatné.Nebo alespoň na jejich makléře.
    Prodávali jsme dům a jelikož byla jeho situace trošku složitější žádalo si to i právní služby. Když jsme narazili na real.PROLUX ze začátku to vypadalo velice dobře, slušné vystupování ochota spolehlivost po několika měsících se to obrátilo absolutní nezájem, vypnuté telefony a nakonec když jsme po roce chtěli ukončit smlouvu jsme zjistili že makléř který naši nemovitost spravoval zmizel a veškeré podklady a smlouvy s ním.
    Další jsme si po dlouhém váhání a vybírání vybrali STUDIO REALIT-tak to jsme taky nevěděli co nás čeká.Opět ze začátků neskutečná snaha ochota pomáhat a řešit.Po čase se chvíli nic nedělo a nakonec jelikož i odkupovali nemovitosti tak nám nabídli za mnohem nižší cenu že dům odkoupí i se všemy závazky a nedostatky.Domluvili jsme se tedy na pro nás celkem nevýhodných podmínkách ale potřebovali jsme prodat tak jsme si řekli alespoň něco.Jediné co jsme chtěli tak aby daň tedy uhradili oni stím souhlasili proto byla cena ještě nižší.To vše bylo uvedeno v kupní smlouvě.Vše bylo v pořádku až do nedávna kdy se opět ozvali s tím že musíme uhradit daň z prodeje.Když se to manželovi nelíbilo a řekl jim svůj názor makléřka nebo jednatelka společnosti byla velice vulgární a sprostá a dokonce pro svůj prospěch i lhala o věcech o kterých jsme spolu přímo jednali.Takže této realitní společnosti STUDIO REALIT se raději vyhnout obloukem. Jinak mám zkušenosti celkem takové neutrální akorád tedy jsem byla docela příjemně překvapena s jednáním českomoravské a také Hot reality ale zatím nedošlo ke smlouvám, tak nemůžu říct jak postupují.S přáním hezkého dne ..
  • 18. 9. 2009 12:25

    Radim (neregistrovaný)
    Durazne varuji pred Hot Reality - jedini v cem jsou pruzni je inkasovani blokacniho deposita - pak jejich aktivita klesa na nulu!! Priserne jednani!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).