Hlavní navigace

Klienti eBanky nemusí platit paušální poplatky

eBanka svým klientům nabízí trvalé vedení účtu bez paušálních poplatků. Tato nabídka se vztahuje jak na fyzické osoby, fyzické osoby – podnikatele, tak nově i na právnické osoby. Klient, který eBanku využívá jako svou hlavní banku, tak nemusí platit paušální poplatek za vedení účtu a má zdarma i přímé bankovnictví. Od 1. března 2005 zaplatí nově za výběry ze všech 2700 bankomatů na území ČR jednotnou cenu jen 6,90 Kč.

Základem cenové politiky eBanky je neúčtovat klientům paušální poplatky za to, že jí svěřují své finance. Klienti eBanky platí pouze za služby a produkty, které skutečně využívají. Cenová politika eBanky odráží výsledky průzkumů, které potvrzují, že jsou to právě paušální poplatky bank a platby za nevyužité služby, které se u klientů setkávají s nejostřejší kritikou. Sjednocením ceny za výběry ze všech bankomatů na území ČR eBanka definitivně odstranila svůj dosavadní nedostatek v podobě malého počtu vlastních ATM.

Jako prvním nabídla eBanka vedení Osobního účtu bez paušálních poplatků fyzickým osobám v říjnu 2003. V červnu 2004 tuto nabídku rozšířila na Firemní účet fyzických osob – podnikatelů. Od 1. března 2005 nabízí eBanka vedení Firemního účtu zdarma také právnickým osobám.

Klient, který eBanku využívá jako svou hlavní banku, tak může využívat těchto výhod:
· Nemusí platit paušální poplatek za vedení účtu
· Nemusí platit paušální poplatek za přímé bankovnictví
· Za výběry ze všech 2700 bankomatů na území ČR zaplatí jednotnou cenu jen 6,90 Kč

Aby mohl klient využívat všech těchto výhod, měsíční kreditní obrat na jeho účtu musí dosahovat minimální hranice stanovené pro daný cenový program:

Cenové programy
Základ-zdarma Plus-zdarma
Fyzické osoby 15.000 Kč 30.000 Kč
Fyzické osoby – podnikatelé 45.000 Kč 150.000 Kč
Právnické osoby 150.000 Kč 500.000 Kč

Klienti s jinými cenovým programem než Základ-zdarma a Plus-zdarma však rozhodně nemají přístup k výše uvedeným výhodám odepřen!

eBanka jim nabízí možnost, jak vyhovět podmínkám cenových programů Základ-zdarma a Plus-zdarma: buď pouhou změnou cenového programu, jestliže jejich kreditní obrat už nyní dosahuje potřebné výše, anebo převedením výplaty (či několika výplat v rámci tzv. rodinného účtu) anebo firemních financí na účet v eBance a následnou změnu cenového programu.

Uvedené novinky jsou součástí aktualizace Ceníku služeb eBanky a vstupují v platnost od 1. března 2005.

eBanka je univerzální banka pro fyzické osoby a malé a střední firmy. Svým klientům nabízí ucelené portfolio finančních produktů a služeb s důrazem na využívání přímého bankovnictví.

Pavla Paseková
ředitelka Divize interní a externí komunikace

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).