Vítězslav Černý, IČO (04410611), sídlo Stachy

Základní informace

Název: Vítězslav Černý
Sídlo: Stachy
IČO: 04410611

Výpis údajů pro Vítězslav Černý z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Vítězslav Černý

IČO: 04410611
Firma: Vítězslav Černý
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Prachatice
Základní územní jednotka: Stachy
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 17. 9. 2015

Sídlo Vítězslav Černý

Sídlo: 318, Stachy 38473

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Vítězslav Černý ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Vítězslav Černý

IČO (identifikační číslo): 04410611
Jméno: Vítězslav Černý
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 17. 9. 2015
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Vítězslav Černý

Sídlo: 318, Stachy 38473

Živnosti Vítězslav Černý

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 18. 9. 2015
Přerušeno od 1. 1. 2020

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 17. 9. 2015
Přerušeno od 1. 1. 2020

Statutární orgán Vítězslav Černý

Člen statutárního orgánu: Vítězslav Černý

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).