Petr Janouš, IČO (04538862), sídlo Petrohrad
Základní informace
Název:
Petr Janouš
Sídlo:
Petrohrad
IČO:
04538862
Aktuální kontaktní údaje Petr Janouš
RES
Živnostenský rejstřík
Výpis údajů pro Petr Janouš z registru ekonomických subjektů
Základní údaje Petr Janouš
IČO:
04538862
Firma:
Petr Janouš
Právní forma:
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres:
Louny
Základní územní jednotka:
Petrohrad
Počet zaměstnanců:
1 - 5 zaměstnanců
Institucionální sektor:
Zaměstnavatelé
Datum vzniku:
4. 11. 2015
Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)
Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků
Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
Výpis údajů pro Petr Janouš ze živnostenského rejstříku
Základní údaje Petr Janouš
IČO (identifikační číslo):
04538862
Jméno:
Petr Janouš
Právní forma podnikání:
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti:
4. 11. 2015
Celkový počet živností:
3
Aktivních živností:
3
Sídlo Petr Janouš
Sídlo:
5, Petrohrad 43985
Živnosti Petr Janouš
Živnost č. 1 Hostinská činnost
Druh živnosti
živnost řemeslná
Stav živnosti
aktivní
Vznik oprávnění
12. 9. 2018
Živnost č. 2 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnosti
živnost koncesovaná
Stav živnosti
aktivní
Vznik oprávnění
12. 9. 2018
Živnost č. 3 Pekařství, cukrářství
Druh živnosti
živnost řemeslná
Stav živnosti
aktivní
Vznik oprávnění
4. 11. 2015
Statutární orgán Petr Janouš
Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík , Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.
Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz . Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz .