Jan PROCHÁZKA, IČO (69769044), sídlo Praskolesy

Základní informace

Název: Jan PROCHÁZKA
Sídlo: Praskolesy
IČO: 69769044

Výpis údajů pro Jan PROCHÁZKA z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jan PROCHÁZKA

IČO: 69769044
Firma: Jan PROCHÁZKA
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Beroun
Základní územní jednotka: Praskolesy
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 7. 6. 2000

Sídlo Jan PROCHÁZKA

Sídlo: 43, Praskolesy 26754

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jan PROCHÁZKA ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jan PROCHÁZKA

IČO (identifikační číslo): 69769044
Jméno: Jan PROCHÁZKA
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 7. 6. 2000
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Jan PROCHÁZKA

Sídlo: 43, Praskolesy 26754

Živnosti Jan PROCHÁZKA

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 3. 8. 2016
Přerušeno od 8. 3. 2017

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 7. 6. 2000
Přerušeno od 8. 3. 2017

Statutární orgán Jan PROCHÁZKA

Člen statutárního orgánu: Jan Procházka

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).