Ing. Blahoslav Brynda, IČO (43853617), sídlo Vráž

Základní informace

Název: Ing. Blahoslav Brynda
Sídlo: Vráž
IČO: 43853617

Výpis údajů pro Ing. Blahoslav Brynda z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Ing. Blahoslav Brynda

IČO: 43853617
Firma: Ing. Blahoslav Brynda
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Písek
Základní územní jednotka: Vráž
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 12. 3. 1992

Sídlo Ing. Blahoslav Brynda

Sídlo: 72, Vráž 39832

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Ing. Blahoslav Brynda ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Ing. Blahoslav Brynda

IČO (identifikační číslo): 43853617
Jméno: Ing. Blahoslav Brynda
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 12. 3. 1992
Celkový počet živností: 6
Aktivních živností: 2

Sídlo Ing. Blahoslav Brynda

Sídlo: 72, Vráž 39832

Živnosti Ing. Blahoslav Brynda

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 23. 10. 2013

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 15. 6. 1998

Statutární orgán Ing. Blahoslav Brynda

Člen statutárního orgánu: Ing. Blahoslav Brynda

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).