Hlavní navigace

Slevy s Měšcem: Ušetřete při nákupu do školy či sportovního vybavení

28. 8. 2020
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Shutterstock
Ušetřete s Měšcem za pomůcky a další nezbytné školní vybavení. Naše tipy šetří nejen vaše finance, ale také čas.

Výdaje spojené se začátkem školního roku umí pořádně provětrat peněženku. Měšec pro vás má tipy, jak ušetřit za knihy, učebnice, školní potřeby a další nezbytné pomůcky. Se slevou můžete pořídit i vybavení určené pro sport a kroužky vaší ratolesti.

Knihy a učebnice

Internetové knihkupectví Kosmas nyní nabízí slevy 10 až 15 % na vybrané knižní tituly. Mimoto na e-shopu knihkupectví běží do 6. 9. 2020 akce, kdy si můžete z nabízených tištěných knih zvolit tři tituly a zaplatit pouze za dva. Zdarma dostanete vždy nejlevnější knihu z vašeho výběru. Knihkupectví navíc poskytuje slevu 30 až 40 % i na e-knihy. Dopravu zdarma máte při nákupu v hodnotě nad 900 korun. Platíte jen v případě úhrady na dobírku.

Knihy za výhodnou cenu seženete i v e-shopu knihkupectví Dobrovský. Levněji tu pořídíte knižní novinky i bestsellery. V sekci blešák, jejíž sortiment knihkupectví pravidelně každý týden aktualizuje, pak můžete nakoupit s až 90% slevou. Slevy v e-shopu nejde kombinovat s jinými typy slev poskytovanými knihkupectvím. To nabízí slevu 10 % majitelům karet ISIC, IYTC, ITIC a ALIVE, která se vztahuje na nákup veškerého zboží včetně učebnic. Cena dopravy je závislá na způsobu doručení.

E-shop Knihy.abc.cz nabízí slevy 15 až 20 % na nejrůznější tituly. V sekci Levné knihy – slevy a akce si pak můžete pořídit knihy včetně naučné literatury až s 90% slevou. Dopravu zdarma máte při nákupu nad 1200 korun.

ZÍSKEJTE DÍKY MĚŠCI LEPŠÍ CASHBACK

Ušetřit můžete i díky cashbackovým portálům. Uživatelé, kteří se zaregistrují přes tento odkaz, automaticky získávají na Tipli.cz platinový účet.

Slevy na knihy v řádu 15 % nabízí také e-shop knihkupectví Martinus. Dopravu zdarma máte, pokud nakoupíte v hodnotě nad 999 korun.

Zajímavé slevy najdete i na e-shopu eBUX.cz, který se specializuje na elektronické knihy, a to včetně učebnic pro ZŠ, SŠ i VŠ. Některé učebnice zde pořídíte se slevou až 30 %. V sekci zdarma pak najdete nabídku e-booků nabízených zdarma.

Školní potřeby

Školní potřeby a pomůcky výhodně nakoupíte v e-shopu Activacek.cz. Kromě aktovek, psacích a výtvarných pomůcek zde najdete se slevou až 30 % také bloky, sešity, kancelářské potřeby, nebo třeba dětský nábytek. Dopravu zdarma máte při nákupu nad 1200 korun. Pokud se zaregistrujete a stanete členem klubu Activacek, získáte automaticky slevu 5 % na veškerý sortiment a dopravu zdarma při nákupu nad 900 korun.

Školní batohy a aktovky pořídíte na e-shopu Bagalio.cz se slevou až 60 %. Seženete zde i láhve na vodu a pouzdra. Dopravu zdarma máte při nákupu nad 1000 korun.

Batohy a školní tašky se slevou seženete také na e-shopu oblíbené značky Topgal.cz. Při nákupu nad 1000 korun máte dopravu zdarma.

Volný čas a kroužky

Sportovní potřeby na nejrůznější druhy aktivních kroužků, jako jsou hokej, hokejbal, tenis, běh, inline i zimní brusle nebo třeba squash, najdete například v e-shopu SportObchod.cz, který v současnosti nabízí na vybrané zboží slevy až 70 %. Dopravu zdarma máte při nákupu nad 1000 korun.

V e-shopu Sportisimo.cz najdete v sekci Zpátky do školy slevy až 60 % na sportovní oblečení, obuv, batohy nebo i sportovní potřeby. Při prvním nákupu v e-shopu můžete využít slevu ve výši 100 korun, pokud hodnota vašeho nákupu přesáhne částku 1000 korun. Cena dopravy závisí na způsobu dopravy.

Jestliže má vaše ratolest hudební sklony, můžete ji na začátku školního roku potěšit hudebním nástrojem. E-shop Muziker.cz nyní nabízí slevy na hudební nástroje a příslušenství v řádu desítek procent. Cena dopravy závisí na způsobu a místu doručení.

Hračky a školní pomůcky

V e-shopu Hracky-4kids.cz najdete slevy nejen na hračky, ale také na školní pomůcky, jako jsou batohy nebo pouzdra, naučné hry, pomůcky na pokusy a experimenty, výtvarné potřeby, deníky a zápisníky nebo didaktické pomůcky. Nakoupit zde můžete se slevou až 40 %. Dopravu máte zdarma, když si pořídíte zboží v hodnotě nad 1500 korun.

Hračky, hry a školní pomůcky najdete také na e-shopu Albi.cz. Nyní máte 15% slevu na všechno zboží. Dopravu máte zdarma, pokud nakoupíte v hodnotě nad 500 korun, a při nákupu nad 2000 korun dostanete dárek.

Tento text obsahuje affiliate odkazy. Pokud se přes tyto odkazy na vybraných službách zaregistrujete, případně něco nakoupíte, získá z toho redakce malou provizi sloužící pro zajištění našeho fungování. Detaily o affiliate programech najdete zde.

Byl pro vás článek přínosný?