Hlavní navigace

Názor k článku Renty za v práci poškozené zdraví se od 1. ledna 2017 zvyšují od re info - Prosím všechny kteří pobírají rentu jako já aby...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2017 18:30

    re info (neregistrovaný)

    Prosím všechny kteří pobírají rentu jako já aby se se mnou spojili aby jsme se mohli bránit a to hromadně mi za to nemůžeme, že jsme přišli k úrazům v práci nebo jsme nějak v práci onemocněli a nemůžeme být bití proto všichni se musíme spojit a začít jednat.

    Děkuji všem můj email postatibor@sez­nam.cz

    Příklad: Co se mi nelíbí je to, že když je člověk který je nemocný a nemoc z povolání a nenajde si práci, tak musí být evidovaný na úřadě práce , aby měl nárok na rentu , ale když je evidován jako uchazeč na UP, tak se mu renta zkrátí a minimální mzdu , tak to je nepochopitelné a diskriminační , protože kdyby k úrazu nepřišlo, tak by normálně pracoval a nic neřešil.
    Pak je druhý problém když si hledá práci dotyčný a nikde ho nezaměstnají když vidí že má nemoc z povolání , já třeba jsem byl se ptát o práci na několika místech a měl jsem taky důkazy , že si aktivně hledám práci, ale nikde mě s tím rizikem nevzali .
    Tak co mi zbylo jít na úřad práce jinak bych nedostal Rentu, podmínkou je k dostání renty evidence na UP, nebo HPP nebo DPČ atd.

    Kontaktujte mě spojíme se všichni a jen tak se domáháme změny.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).