Hlavní navigace

Vyhrajte od MasterCard lístky na hudební festival O2 Sázavafest

Společnost MasterCard připravuje pravidelně akce nejen pro sportovní nadšence, ale také pro příznivce dobré hudby. Ve spolupráci s Express rádiem pro ně připravila soutěž o lístky na letošní O2 Sázavafest a dále také poukázky k odběru 2 piv Krušovice. Soutěž s Express rádiem poběží od pondělí 22. do pátku 26. června 2009 a celkem bude rozdáno 30 lístků a 15 poukázek. Společnost MasterCard je hlavním partnerem festivalu O2 Sázavafest již po druhé a stejně jako loni i letos mohou návštěvníci na vybraných stáncích zaplatit platebními kartami MasterCard a Maestro.

Společnost MasterCard připravila ve spolupráci s Express rádiem pro posluchače soutěž, která odstartuje již v pondělí 22. června 2009 a poběží pět dní. Posluchači, kteří zaslechnou v rádiu po oznámení soutěže písničku od zpěváka Mobyho a dovolají se do studia jako první, obdrží 2 VIP lístky na letní hudební festival O2 Sázavafest a poukázku na 2 piva Krušovice. Písnička od světově známého hudebníka byla pro soutěž vybrána záměrně, protože Moby bude jednou z největších hvězd, která na akci vystoupí.

MasterCard a O2 Sázavafest

Společnost MasterCard je v letošním roce opět hlavním partnerem O2 Sázavafestu. Tato spolupráce přináší velké výhody zejména návštěvníkům festivalu. Nemusí totiž dopředu zvažovat, kolik peněz si s sebou na festival vzít, ale mohou využít své platební karty a zaplatit s ní přímo za své festivalové výdaje. V loňském roce jsme se přesvědčili o tom, že se tato služba setkala u festivalových návštěvníků s velkým ohlasem. V areálu O2 Sázavafestu se nenachází žádný bankomat, a proto řada lidí nosila na festivalu po kapsách i velké obnosy peněz. Od loňského roku mají možnost platit u vybraných stánků platebními kartami MasterCard a Maestro, říká Pavel Javorský. V rámci doprovodného programu připravila i letos společnost MasterCard pro návštěvníky festivalu alternativní sportovní vyžití v podobě oblíbeného beach-fotbalu.

O2 Sázavafest

První ročník festivalu proběhl již v roce 2001. Od té doby se stal renomovaným evropským multikulturním festivalem, který nabízí pětidenní program až na šesti scénách. Festival každý rok navštíví přibližně 20 000 lidí a zájem o festival je rok od roku vyšší. Letošní ročník se uskuteční ve dnech 30. července až 2. srpna 2009 ve městě Kácov.

Více informací o společnosti MasterCard najdete na www.mastercard.cz. Pro doplňující informace o O2 Sázavafestu navštivte www.sazavafest.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).